STANISLAV UNAJMIO PRIVATNOG DETEKTIVA, PA DOBIO SKANDALOZNE DOKAZE: Uhvatio bivšu u prevari, pa obelodanio ŠOK fotografije!

Autor:

Zadruga

10.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je otkrio kako je bivšu uhvatio u prevari sa drugim muškarcem.

STANISLAV UNAJMIO PRIVATNOG DETEKTIVA, PA DOBIO SKANDALOZNE DOKAZE: Uhvatio bivšu u prevari, pa obelodanio ŠOK fotografije!

Foto: shutterstock, pink/printscreen

Učesnici Elite su danas diskutovali na temu vernosti, a na red su došli Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak Pantera, koji su otkrili kada su u životu i kome bili neverni. Ono što je bilo interesantno, jeste priznanje Stanislava da je prevario svoju suprugu, koja mu je kasnije vratila, ali je on prethodno unajmio detektiva.

Stanislav je potpuno otvoreno komentarisao kako je uhvatio suprugu u prevari, kao i da su mu dostavljeni svi dokazi u vidu fotografija tadašnje supruge i drugog muškarca:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

- Ja sam živi primer da se sve u životu vrati... Ja sve nešto čekam da se ta kazna odleži, to je moja karma, ja svoj maksimum pokazujem ovde, dešavaju se neke čudne stvari, sve nešto smatram da nisam odležao tu svoju kaznu. Ja garantujem da sam drugačiji čovek od onog što sam bio - priznao je Nenad Aleksić Ša.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

 

- Ja sam isto u braku bio neveran... Ali mi je vratila, unajmio sam detektiva, poslao sam joj slike, rekao da je gotovo, pokupio stvari i to je to. Pokušavala je da se vrati, ali kod mene toga nema. Ona je meni prešla, ali to je njen problem, ja sam rekao da je tako, kad me neko izda, to je kraj. Mislim, video sam te slike i otišao, taj muškarac mi ništa nije bio kriv - rekao je Stanislav Krofak.

Ukućani su se smejali, dok je Miona Jovanović pažljivo slušala detalje, koje je Krofak iznosio na temu braka i bivše supruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading