IVAN RAZMIŠLJA O RAZVODU! SVAĐE SA JELENOM PREŠLE SVE GRANICE! Evo šta je pričao u dvorištu Bele kuće!

Autor:

Zadruga

31.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemam živaca za bilo kakvo vikanje i tome slične stvari, govorio je učesnik Elite!

IVAN RAZMIŠLJA O RAZVODU! SVAĐE SA JELENOM PREŠLE SVE GRANICE! Evo šta je pričao u dvorištu Bele kuće!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Ivan Marinković osamio se u dvorištu nakon svađe sa suprugom Jelenom, pa je cimerima objasnio da je na trenutak rešio da se razvede od nje, jer mu je bilo dosta prepiranja pred kamerama.

- Nemam više nameru da se svađam sa Jelenom. Hoću da se ili slažemo ili da se raziđemo. Nemam živaca za bilo kakvo vikanje i tome slične stvari. Sa druge strane, imam iskustva sa time šta je razvod i stvarno se ne plašim tog procesa. Naravno, sad ne razmišljam o tome, ali ako se ovako nastavi, bolje da svako ide na svoju stranu - pričao je Marinković, pa mu je Lepi Mića dobacio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

- E Ivane, Ivane... Kad bi ti znao stvarno šta je brak, verovatno nikad ne bi ni ušao u isti. Ajde idi tamo da se sa Jelenom svađaš. Kod vas to verovatno tako ide, ne znate za bolje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Marinković

 

Podsećamo, učesnici Elite Jelena i Ivan Marinković napravili su karambol na imanju nakon što je ona njemu skrenula pažnju da nije obazriv, pa zbog njega nije mogla da uradi nokte! Naizgled benigna situacija, koja nije vredna rasprave, dovela je do toga da Jelena napravi haos i Ivana izvređa pred svima u dvorištu.

Foto: RED TV Printscreen

Jelena i Ivan Marinković

 

- Ne mogu da verujem da ti gledaš samo svoju zadnjicu! Hoću ovde nešto da uradim, a ti me konstantno ometaš! Dosta mi je više toga da moram tebi da ispunjavam sve hirove, a kad sednem da uradim jednu stvar za sebe, onda nastane problem! Molim te da se skloniš od mene, neću ostatak dana da te vidim. Ja ne želim da budem više ovde, nikad veća go**a nisam srela. Je l' možeš da me slušaš?! Kad pričam nešto molim te da gledaš u mene, a ne u pod kao neki pas kad vlasnik viče na njega. Nisi ti nikakav muškarac, da ti kažem - pričala je Jelena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verona

31.03.2024 16:08

Isti Kremenko.