BIĆE VESELO KAD IZAĐE IZ ELITE! Oglasio se Taki Marinković, evo šta sad kaže o odnosu ćerke i Stanislava Krofaka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta ne sluti šta joj se sprema!

BIĆE VESELO KAD IZAĐE IZ ELITE! Oglasio se Taki Marinković, evo šta sad kaže o odnosu ćerke i Stanislava Krofaka!

Foto: Republika

Otac učesnice Elite Maje Marinković, Radomir Taki Marinković pomno prati šta se dešava u Beloj kući, a nakon što je shvatio da njegova naslednica sve više vremena provodi sa Stanislavom Krofakom, sada je objasnio da je počeo da ga prihvata. Naime, Taki tvrdi da je Maja veselija otkako se zbližila sa bivšim dečkom Mione Jovanović, kao i da mu je drago što ne pravi skandale kao nekada.

Foto: Republika, youtube.com/Zadruga Official

Taki, Maja i Stanislav Krofak

 

- Nedavno sam pričao da nisam bio za to da Maja ima bilo šta sa njim. Sad sam siguran da joj prija njegova energija, vidim da se super slažu i da su napolju isto ne bih imao ništa protiv. Imam utisak da on lepo deluje na nju, ali iskren da budem, nisam imao takav utisak na početku, Prevaspitaću i njega i nju, svakako imam mnogo toga da im kažem  - počeo je Taki, pa je dodao:

- Maja je u ovoj sezoni neprepoznatljiva i drago mi je da je tako. Ona je dobra duša, to je tek sada pokazala. Ništa od toga nije moglo da ispliva na površinu kad je bila sa Janjušem. Samo su se svađali, pa je narod moju ćerku nazvao raznim imenima. To je sada prošlost.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Taki

 

Podsećamo, Taki je skoro pričao da u Eliti ne postoji niko ko je Maji dovoljno zanimljiv da bi ušla u vezu. 

- Za Maju tamo nema adekvatnog momka. Sigurno da napolju ima neku simpatiju, kod mene su njeni telefoni, ali zabranjeno mi je da pričam na tu temu. Mislim da će Maja da ostane solo ove sezone. U takvom izdanju je najbolja, ne pravi scene, uvek je lepa i nasmejana. Ja mislim da Uroš Rajačić nema energiju, lep je dečko, ali nije on za Maju. Ona bi njega pojela za doručak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading