JANJUŠ URNISAO MAJU, ONA ODMAH NAPRAVILA KARAMBOL! Evo kako je pecnuo bivšu pred svima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš bez problema podsetio starletu na činjenično stanje.

JANJUŠ URNISAO MAJU, ONA ODMAH NAPRAVILA KARAMBOL! Evo kako je pecnuo bivšu pred svima! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš i njegova bivša devojka Maja Marinković žestoko su se posvađali za crnim stolom! Naime, Janjuš je tokom emisije konstatovao da starleta nema prijatelje u Eliti, pa je ona skočila da mu objašnjava da ne sme da izmišlja takve stvari.

- Maja kad se svađa sa mnom poziva se na sve za šta zna da sam osetljiv. Pominje mi dete, priča kako sam loš otac, da sam bez novca i slično. Ti si Majo za mene najlošiji čovek koji je ušao u rijaliti, nemaš nijednu drugaricu napolju i to govori kakva si u životu. Ti moraš da shvatiš da smo Aneli i ja najbolji par koji je ikada bio u rijalitiju. Ti si loša i za veze i za sve i to je velika istina. Možeš sad samo da se brecaš i da praviš haos ovde, ali na to smo dobro navikli - pričao je Janjuš, a Maja se nadovezala:

Foto: RTV PINK printscreen

Maja Marinković

 

Ne slušajte Janjuša ljudi, znam ja odakle ide cela ova priča. Njega boli što sam ja stambeno obezbeđena, ljubomoran je na moju promenu koja je očigledna, dok on i dalje živi kod žene. Marko, da znaš za bolje to bi radio napolju. Nemoj da ja pričam koga si ti sve prodao, šta si sve radio i koga ti imaš pored sebe! Pitanje je i ko te čeka napolju posle svega što si majci svog deteta priredio! 

Podsećamo, Maja i Aneli Ahmić, s kojom se bivši košarkaš trenutno zabavlja redovno imaju jezive svađe u rijalitiju, pa je tako upravo Marko taj koji ume da izvuče deblji kraj i da stane između dve vatre, kako bi smirio sukob. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading