PORUKA VANJI NEPOSREDNO PRED ULAZAK U ELITU: Stanislav napravio grešku u "koracima", osvanuo dokaz o njihovoj TAJNOJ VEZI!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je istina o odnosu Vanje Ignjatović i Stanislava Krofaka.

PORUKA VANJI NEPOSREDNO PRED ULAZAK U ELITU: Stanislav napravio grešku u "koracima", osvanuo dokaz o njihovoj TAJNOJ VEZI!

Foto: instagram, pink/printscreen

Stanislav Krofak Pantera je proslavio svoj rođendan u "Eliti", a između ostalog, dobio je i čestitku od "Plavog medvedića" i plišanu igraču. Mnogi su posumnjali da se radi o Vanji Ignjatović, sada već bivšoj supruzi Nenada Aleksića Ša, koja se oglasila javno na društvenoj mreži Instagram i otkrila šta ovo znači. 

Naime, poznato je da je plava boja znak da je u spoljnom svetu sve u najboljem redu, a sada je otkrila da ukoliko pošalje crvenu boju, da je napolju nešto loše. 

- Plavi medvedić ima samo jedno značenje, a to je da je sve u redu napolju i da je ispao pravi gospodin, za razliku od pojedinih ološa - napisala je Vanja, pa dodala:

Republika

Foto: RTV Pink, ATAImages, youtube/printscreen instagram/vanjaignj

Stanislav Krofak, Vanja Ignjatović, Ša i Miona Jovanović

 

- Znam, Šaki, da bi voleo da Stanislav i ja imamo neki dil, ali ne, opet se pereš na pogrešan način! Ha-ha-ha, nema potrebe da vas mi bolimo... Ljubomora je čudo, ali razumem, niste navikli na istinu, već na laži, jer to jedino znate. To je vaša struka - napisala je Vanja.

Uveliko se polemiše u Eliti o odnosu Vanje i Stanislava, dok Ša smatra da su oni u tajnoj vezi, Miona odbija da poveruje da joj se bivši zaljubio u Vanju, takođe bivšu suprugu Nenada Aleksića Ša.

Ipak, jasno je da se Stanislavu dopada Ignjatovićeva, pa ju je, neposredno pred ulazak u rijaliti, počastio komentarom ispod slike na Instagramu, gde joj je udelio kompliment, a ona mu je momentalno odgovorila. Fanovi su to ispratili i zaključili da među njima postoji neka tajna veza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vanjaignjatovic14

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading