NOVA PORUKA ZA STANISLAVA OD VANJE: Otkrivena ISTINA o njihovom odnosu - OVO je TAJNA ŠIFRA!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja ignjatović priznala sve o odnosu sa Stanisčavom Krofkom!

NOVA PORUKA ZA STANISLAVA OD VANJE: Otkrivena ISTINA o njihovom odnosu - OVO je TAJNA ŠIFRA!

Foto: instagram, pink/printscreen

Stanislav Krofak Pantera je proslavio svoj rođendan u "Eliti", a između ostalog, dobio je i čestitku od "Plavog medvedića" i plišanu igraču. Mnogi su posumnjali da se radi o Vanji Ignjatović, sada već bivšoj supruzi Nenada Aleksića Ša, koja se oglasila javno na društvenoj mreži Instagram i otkrila šta ovo znači. 

Naime, poznato je da je plava boja znak da je u spoljnom svetu sve u najboljem redu, a sada je otkrila da ukoliko pošalje crvenu boju, da je napolju nešto loše. 

- Na TikToku Vanja od Ša iznela informaciju da kad šalje Stanislavu lavo da je napolju sve ok i da nastavi samo tako. A da je crvena boja da nešto nije u redu.

Republika

Foto: Instagram.com

Vanja Ignjatović i Stanislav Krofak

 

- Plavi medvedić ima samo jedno značenje, a to je da je sve u redu napolju i da je ispao pravi gospodin, za razliku od pojedinih ološa - napisala je Vanja pa dodala:

- Znam, Šaki, da bi voleo da Stanislav i ja imamo neki dil, ali ne, opet se pereš na pogrešan način! Ha-ha-ha, nema potrebe da vas mi bolimo... Ljubomora je čudo, ali razumem, niste navikli na istinu, već na laži, jer to jedino znate. To je vaša struka - napisala je Vanja pa se ponovo direktno obratila Ša.

- Bolje poradi na svom odnosu i svojoj glavi, nego što imaš neke strategije u ludoj glavi, Šaki! - zaključila je ona putem storija na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading