MIONIN BIVŠI I VANJA ALEKSIĆ IMAJU PAKLENI PLAN: Reperova supruga se oglasila pred njegov ULAZAK U ELITU, sprema im se NOĆNA MORA!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na društvenim mrežama pred ulazak Stanislava Krofka u Elitu!

MIONIN BIVŠI I VANJA ALEKSIĆ IMAJU PAKLENI PLAN: Reperova supruga se oglasila pred njegov ULAZAK U ELITU, sprema im se NOĆNA MORA!

Foto: RTV Pink, ATAImages, youtube/printscreen instagram/vanjaignj

Na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, supruga učesnika rijalitija "Elita" Nenada Aleksića Ša, Vanja Aleksić, uputila je brutalnu poruku svojom suprugu, koja se sumnja da aludira na vanredno ubacivanje Stanislava Krfoka, bivšeg dečka njegove trenutne devojke Mione Jovanović.

Vanja Aleksić je putem svog profila na Instagramu javno uputila poruku Nenadovoj devojci Mioni Jovanović koja je izazvala veliku pažnju javnosti. 

- Ako si ti svog dečka varala, ja svog tadašnjeg muža nisam! Mala, nemoj previše da letiš. Šaljem pozdrave - poručila je Vanja putem svog profila na Instagramu. 

Republika

Foto: instagram.com

Vanja Aleksić se javno obratila Mioni Jovanović

Ova poruka izazvala je brojne spekulacije i tumačenja među pratiocima na društvenim mrežama, a mnogi su je protumačili kao aluzdiranje na vanredno ubacivanje Stanislava Krfoka u rijaliti "Elita", koje je najavljeno za večeras. 

Nakon što je Vanja Aleksić objavila ovu poruku, javnost je burno reagovala, izražavajući različite stavove i mišljenja o ovom događaju. Mnogi su osudili brutalnost poruke, ističući da takav vid komunikacije nije primeren, dok su drugi podržali Vanju u njenom izražavanju, a ipak sve najviše zanima da li Vanja preko Stanislava šalje neku poruku Mioni i Ša i da li će im on to preneti. 

Republika

Foto: youtube/printscreen

Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša

Uprkos kontroverzama koje prate ovaj događaj, ostaje da se vidi kako će se situacija dalje odvijati i kakve će biti reakcije ostalih učesnika rijalitija i javnosti. Svakako, Vanja Aleksić i njeni postupci i dalje će biti pod lupom javnosti u narednom periodu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading