OVAKVE FETIŠE NIJE IMALA NI ANĐELA ĐURIČIĆ: Anita zgadila život gledaocima Elite, Anđelovoj porodici će se okrenuti želudac!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović je zgrozila javnost, Anđelo u neverici zbog ovog njenog poteza.

OVAKVE FETIŠE NIJE IMALA NI ANĐELA ĐURIČIĆ: Anita zgadila život gledaocima Elite, Anđelovoj porodici će se okrenuti želudac!

Foto: Printscreen

O fetišima Anđele Đuričić, nekadašnje učesnice "Zadruge" i dan-danas bruji javnost, a čini se da joj je Anita Stanojlović sada konkurencija u "Eliti". Naime, mnogi su mislili da Anđelu i njene fetiše niko neće prevazići, ali scena u kojoj Anita Stanojlović liže šake Anđela Rankovića, sa kojim je u vezi, izazvala je burne reakcije.

Dok je Anđelo odmarao u pabu, Anita je legla preko njega, pa krenula da ga dodiruje i liže mu šake, a ova scena je vrlo brzo postala viralna.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Popularna pevačica, bivša zadrugarka Sandra Rešić, u utorak je ušla u "Elitu", kako bi napravila šou za učesnike ovog rijalitija. Jovana Tomić Matora, na koju je Sandra ljuta, pokušala je da joj priđe, a kada je "popila ispalu", završila je u suzama.

Mnoge je zanimalo kako će izgledati susret Sandre i Anđela Rankovića, koji je bio u kratkoj vezi sa njom. Kad je Rešićeva ušla u kazino, Anđelo se trudio da bude fokusiran samo na rulet sto, kako mu se ne bi susreo pogled sa Rešićevom, te je sve vreme sedeo, dok je njegova devojka Anita Stanojlović stajala i igrala pored njega.

Žurka se završila, a Anđelo je Aniti u garderoberu saopštio da je ipak iskoristio priliku da se javi Rešićevoj.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković i Sandra Rešić

 

- Pitao me Đedović da li smo se pozdravili sa Sandrom - rekao je Anđelo.

- I? - upitala je Anita.

- Ma, rekao sam samo prošla pored nas, ja rekao: "Ćao!", i to je to - rekao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading