ANĐELO IZDAO ANITU: Evo šta je uradio Sandri Rešić Stanojlovićki IZA LEĐA - frapirala se kad je saznala!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović nije znala da se Anđelo obratio bivšoj devojci!

ANĐELO IZDAO ANITU: Evo šta je uradio Sandri Rešić Stanojlovićki IZA LEĐA - frapirala se kad je saznala!

Foto: youtube.com/pink.rs

Popularna pevačica, bivša zadrugarka Sandra Rešić, sinoć je ušla u "Elitu", kako bi napravila šou za učesnike ovog rijalitija. Jovana Tomić Matora, na koju je Sandra ljuta, pokušala je da joj priđe, a kada je "popila ispalu", završila je u suzama.

Mnoge je zanimalo kako će izgledati susret Sandre i Anđela Rankovića, koji je bio u kratkoj vezi sa njom. Kad je Rešićeva ušla u kazino, Anđelo se trudio da bude fokusiran samo na rulet sto, kako mu se ne bi susreo pogled sa Rešićevom, te je sve vreme sedeo, dok je njegova devojka Anita Stanojlović stajala i igrala pored njega.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita i Anđelo za rulet stolom

Žurka se završila, a Anđelo je Aniti u garderoberu saopštio da je ipak iskoristio priliku da se javi Rešićevoj.

- Pitao me Đedović da li smo se pozdravili sa Sandrom - rekao je Anđelo.

- I? - upitala je Anita.

- Ma, rekao sam samo prošla pored nas, ja rekao: "Ćao!", i to je to - rekao je Anđelo.

- Javio si joj se? - šokirala se Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita i Anđelo u garderoberu

- Ma, na kraju kad smo ti i ja izlazili - priznao je Ranković.

- Ne znam za to - rekla je Anita.

- Pa gleda, šta da radim - rekao je Anđelo.

Podsetimo, Matora je na početku "Elite" posumnjala da su joj prijaljtei okrenuli leđa kad se saznalo za "aferu" Anite Stanojlović i Matee Car. Tada je prvo poverovala da joj pojedini prijatelji "pakuju priču", pa je žestoko udarila na njih, a kasnije im se izvinjavala kad je shvatila da je sve istina. Ermina Pašović je nedavno govorila o ovoj aferi.

- Resićka je dovela Mateu u Đedovićev stan kad je dolazila u Beograd, bez da to iko zna, kad je Matea gostovala, a Rešićka je znala da je Marko zabranio ikom u stan pred ulaska... I ona je ladno dovela Mateu i smestila je. E, to se saznalo i svi su počeli da optužuju Marka da je to znao, jer kako bi se Rešićka usudila da nekog dovede u stan - ako joj se već htela naći, što joj nije platila smeštaj od 25 evra i bila bi mirna! I tu kreće haos po mrežama, gde su i dan danas svi ubeđeni da je Marko znao, a ja lično sam uvek govorila da nije znao, ko god da ga je okrivio. I jednom prilikom, kad sam se čula sa Ivanom... On je to isto čuo. Pitao me je da li je to istina, a ja sam mu rekla za to šta je Matea rekla, da ona sumnja, a da ja ne verujem i da ću sve saznati kad izađem. Znači, Ivanu sam ispričala situaciju celu i šta je Matea napisala, ali nisam ja rekla da je to istina, nikada - objasnila je Ermina za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading