Anđelo i Anita udarili na Ivana i Jelenu: Nastao haos kad su im pomenuli RODITELJE I DECU!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti parovi se sukobili na glasanju za najpodmukliju osobu u rijalitiju.

Anđelo i Anita udarili na Ivana i Jelenu: Nastao haos kad su im pomenuli RODITELJE I DECU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom glasanja za najmaliciozniju osobu u Beloj kući, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković žestoko su udarili na Jelenu Ilić i Ivana Marinkovića, pozivajući se na to da njima ništa nije sveto, pa ni roditelji i deca.

Prva je reč dobila Anita da kaže koje su po njenom mišljenju najmalicioznije osobe.

- Meni su uvek iste osobe, prvo mesto Anđela, drugo mesto Ivan, treće Jelena. Ništa im nije sveto, ni roditelji, ni deca. Tako da su oni za mene najgori - rekla je Anita, a Anđelo se nadovezao:

- Onih šest osoba koje sam nabrojao za najzlonamernije su i na anketi danas. Što se mene tiče,kao i uvek, idemo Ivan Marinković, drugo mesto Bojana, a treće mesto Jelena Ilić!

Republika

Foto: pritnskrin

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković se udružili protiv Marinkovića

Međutim, ni Marinković nije ostao bez svog odgovora.

- Meni ovde govori da ima toliko foliraže u ovim prijateljstvima. Anđelo kao glavni komandir u toj ekipi koja se samo smenjuje, ne znam šta je gore i malicioznije. Frodo zbog toga što je uradio kroz sve rijalitije, ne samo Matoroj, ne znam šta ćeš dalje radiš. Mesto broj dva provincijska profuknjača, ne znam da li da govorim druge stvari osim da varaš ženu na koju se udaješ na dan svadbe. Treća osoba je Lakić, meni je naneo zlo, sada je završena tema - rekao je Ivan, dok je njegova supruga imala ovakav raspored:

- Na osnovu najsvežijih stvari i najogavnijih komentara, navodim na prvo mesto smrdibubu - Snežu Kušadasi, drugo osoba svi znate ko je i na trećem mestu navodim osobu koja sve huška na najogre stvari, hoće da linčuje ljude to je Lepi Mića.

Ivan Marinković je među najmalicioznijim završio i u izboru kod još jednog cimera.

- Ja ću se bazirati na komentare prema meni, po meni su Ivan Marinković i Miljana Kulić, oni imaju nešto zajedničko što je jako vredno, a na treće mesto ću staviti Mariju Malivuk. Ona ne gleda koga će uvrediti, gleda samo da uvredi - zaključio je Sloba.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading