SKANDAL! Anita Stanojlović obelodanila da je ONA POBEDNICA ELITE - Snimak kruži internetom, pa spomenula Aleksandru Nikolić!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović se odala vrlo lako!

SKANDAL! Anita Stanojlović obelodanila da je ONA POBEDNICA ELITE - Snimak kruži internetom, pa spomenula Aleksandru Nikolić!

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Na nedavnoj emisiji rijalitija "Elita", gledaoci su bili svedoci neplaniranog otkrića koje je došlo direktno od učesnice Anite Stanojlović. Dok je razgovarala sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem, Anita je slučajno otkrila da veruje da je favorit u rijalitiju i da postoji mogućnost da pobedi, uporedivši svoju situaciju sa pobedom starlete Aleksandre Nikolić.

U jednom intimnom razgovoru sa svojim dečkom, Anita je iznela svoje ambicije i planove za dalje takmičenje. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

- Mada znaš, i prema Aleksandri je bilo ovako, isto kao i ja je počelo da joj se dešava. Znalo se da će da pobedi, mislim nije se znalo, nego se pretpostavljalo. Veza sa Filipom, koliko god se svađali, ipak je bila podrška od naroda. Čim je neko pozitivan, odmah ne valja - raskrinkala se Anđela, na šta je Anđelo rekao:

- Da, lepi i mladi ljudi - izjavio je Anđelo, aludirajući na njihovu romansu u rijalitiju. 

 

 

Otkrivajući svoje samopouzdanje i veru u svoje sposobnosti. Ovo otkriće je izazvalo iznenađenje među gledaocima, ali i postavilo pitanje da li će Anitini planovi zaista biti ostvareni.

U razgovoru sa Anđelom, Anita je takođe istakla koliko joj znači podrška koju dobija od svog dečka. Ova otvorena iskrenost je dodatno povećala interesovanje gledalaca za Anitinu priču u "Eliti".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović Elita

 


Anita je dalje iskoristila priliku da iznese svoje mišljenje o pobedi starlete Aleksandre Nikolić u prethodnoj sezoni. "Vidiš kako je Aleksandra uspela, isto tako i ja mogu da pobedim", izjavila je samouvereno, poredeći sebe sa prethodnom pobednicom i ističući svoju želju da postigne isti uspeh. Ovo poređenje je dodatno učvrstilo Anitino uverenje da je na pravom putu ka pobedi.

Anitinu neplaniranu izjavu o svojim ambicijama i uverenju da je favorit definitivno će ostaviti traga u daljem toku takmičenja. Da li će se Anitini planovi ostvariti i da li će ona zaista postati pobednica "Elite", ostaje da vidimo u narednim epizodama ovog popularnog rijalitija.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

03.03.2024 06:22

Ne bi me čudilo - ovaj narod je i Dalilu stavio na drugo mesto!!!