LETI PERJE U ELITI, UKUĆANI SE RAZBEŽALI NA SVE STRANE: Rajačić ubeđen da je najveći šmeker u Eliti, Lejdi ga vratila na "fabrička podešavanja!"

Autor:

Zadruga

04.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejdi Di i Uroš Rajačić su napravili haos u Eliti.

LETI PERJE U ELITI, UKUĆANI SE RAZBEŽALI NA SVE STRANE: Rajačić ubeđen da je najveći šmeker u Eliti, Lejdi ga vratila na "fabrička podešavanja!"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon današnje podele budžeta Lejdi Di, koja je bila veoma zanimljiva, ukućani su se spremili za spavanje, kako bi odmorili pred večerašnju emisiju, a onda je usledila žestoka svađa.

Naime, Lejdi Di i Uroš Rajačić su započeli žustru raspravu i krenuli da se čašćavaju gnusnim uvredama i psovkama, pa se jedno drugom uneli u lice, a njihovi cimeri su dežurali, kako bi sprečili ozbiljniji okršaj.

Uroš je bio ubeđen da Lejdi Di želi se*sualni odnos sa njim i da je ljubomorna, zato što je on izabrao Jovanu Cvijanović, sa kojom je trenutno u neobaveznoj vezi:

 

- Nećeš da ideš do wc, 'ajmo, je l' ti treba nešto - rekla je Lejdi DI.

- Treba mi da popu*iš ku*ac nekome - rekao je Uroš.

- Što mi se unosiš u facu, sine - rekla je Lejdi Di.

- Šta je s tobom, beži od mene - rekao je Uroš.

- Ja sam veća muškarčina od tebe - rekla je Lejdi Di.

- Jedina si devojka koju niko ne bi je*ao u kući - rekao je Uroš.

- Pokušaj da se uvučeš MIleni Kačavendi. Svi te ugasili, svi te restartovali - rekla je Lejdi Di.

- Boli te što sam izabrao Jovanu Cvijanović - rekao je Uroš.

Inače, nedavno je došlo do naglog prekida emisije "Gledanje snimaka", kada su Nikola Lakić i Uroš Rajačić došli u žestok verbalni sukob. Naime, voditeljka Ivana Šopić morala je da reaguje, te je pokušala da smiri užarene odnose u Beloj kući, ali kako joj nije pošlo za rukom, obezbeđenje je moralo hitno da reaguje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading