SITA AHMIĆ SE UŽIVO UKLJUČILA U ELITU, PA SVE OTKRILA ANELI: Istina o Asminu Durdžiću otkrivena!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić odlučila da progovori!

SITA AHMIĆ SE UŽIVO UKLJUČILA U ELITU, PA SVE OTKRILA ANELI: Istina o Asminu Durdžiću otkrivena!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Drvo mudrosti pozvalo je Aneli Ahmić, te joj je tom prilikom saopštilo da će, ukoliko ima novca, dobiti poziv sa svojom sestrom Sitom Ahmić.

Aneli je otrčala do govornice, te je tom prilikom ugledala svoju sestru Situ koja je na samom početku prekorila zbog ponašanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sita Ahmić i Aneli Ahmić poziv

 

- Samo želim da ti kažem da nas jako stresiraš, ovo danas što radiš je pakao Aneli. Plačeš non stop, zamoliću te da mu kažeš da ga molim da se ne svađate, da bude suzdržan. Svi smo uz vas, ali ovo zadnjih dva tri dana je pakao, moraš da se sređuješ, da se doteruješ - rekla je Sita.

- Ne mogu - ponavljala je Aneli.

- Nema toga. Imaš nenormalnu podršku, nisi ni svesna toga, moraš da se ponašaš kao favorit. Svi ljudi koji te vređaju, imaće tužbe. Asmin je rekao da sam ja snjim na p**niću, je l' ti znaš kako ije meni?! Aneli, Asmin je pustio p**nić s muškarcem - rekla je Sita.

- Kako s muškarcem, on nije gej - čudila se Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sita Ahmić i Aneli Ahmić poziv

 

- Aneli, to je ono što si ti pričala da sumnjaš. Mi vidimo dlake na leđima da je to muškarac. On je pustio p**nić i pričao da sam ja s njim na njemu, je l' znaš kako ja živim?! Ne može on ništa gore da uradi, samo u mene nije pucao. Čovek nas je uneredio lažima, ti znaš kakva sam ja i kako ja živim. Neću da te vidim da plačeš, preterali ste oboje. Ne možeš ta tvoja stanja, to je očaj. Ženo, došla si da zaradiš novac i da dođeš kući - rekla je Sita.

- Ti vidiš kako ja reagujem kada ova skoči i kada on ima izlaganje - rekla je Aneli.

- Ja vas podržavam oboje, tu sam za vas, šta god da vam treba. Ti Aneli isto imaš svoje greške, nedokazana si. On je rekao da to dete nije njegovo, on nije otac, nije niko! Kakva Nora i on?! To je nenormalno - rekla je Sita.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sita Ahmić i Aneli Ahmić poziv

 

- Znam, svesna sam, ali neću zbog vas tu. Kako je mama, kako podnosi to - pitala je Aneli.

- Dobro je, ali smo svi pod stresom...Aneli, pričaj istinu i šta si pričala mami, u šta si sumnjala. Možeš da pričaš, mi znamo Aneli u šta si sumnjala - rekla je Sita.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading