OVO JE ISTINA O BOJLERU ANELI AHMIĆ: Uživo na Pinku sve otkriveno, mala Nora se u OVIM USLOVIMA kupa!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić pokazala kako izgleda česma u stanu iz kog teče topla voda, koja dolazi iz bojlera.

OVO JE ISTINA O BOJLERU ANELI AHMIĆ: Uživo na Pinku sve otkriveno, mala Nora se u OVIM USLOVIMA kupa!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Sestra poznate rijaliti zvezde i starlete Aneli Ahmić, Sita Ahmić, nedavno je ugostila Pink televiziju u svom stanu kako bi demantovala tvrdnje Anelinog bivšeg partnera, Asmina Durdžića, koji je javno izneo tvrdnje da njihov stan nema bojler i toplu vodu. U emisiji "Premijera", gledaoci su imali priliku da vide kako kamere uživo zabeležavaju postojanje bojlera koji pruža toplu vodu, čime je Sita želela da okonča spekulacije i ospori Durdžićeve tvrdnje.

Situaciju oko tople vode u Anelinom stanu dodatno je zakomplikovala javna rasprava sa njenim bivšim partnerom, Asminom Durdžićem, koji je tvrdio da njihov stan nema bojler i da zbog toga Aneli nije mogla da se okupa u toplom tušu. Ova rasprava privukla je pažnju medija i javnosti, te je Sita odlučila da pozove Pink televiziju kako bi jasno dokazala suprotno.


Kada su kamere ušle u Anelin stan, gledaoci su mogli da vide iznenađenje na licima prisutnih, ali i emotivnu reakciju Same Aneli, koja je bila vidno uzbuđena zbog cele situacije. Sita je pokazala bojler, objasnila kako funkcioniše i čak pozvala voditelja da lično oseti toplotu vode koja izlazi iz bojlera, čime je jasno stavila tačku na ovu kontroverzu.

Posle gostovanja Pink televizije u njenom stanu, Aneli Ahmić je konačno mogla da dokaže da njen stan poseduje bojler i da pruža toplu vodu, čime je demantovala tvrdnje svog bivšeg partnera. Ova situacija izazvala je brojne reakcije javnosti, ali je istovremeno pokazala odlučnost i hrabrost Aneli i njene sestre Site da se suprotstave neistinama i dokažu istinu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stan

04.02.2024 18:32

Stan je od Aneline sestr a ne Anelin i Asmin nije rekao da grehanje i toplu vodu nema Sitin stan nego Anelina kuća u kojoj je Nora živela sa bakom kad joj je majka otišla u Elitu. Sita je dobila starateljstvo pre 20 dana kad je Aneli doška u Sarajevo da potpiše dokumente o privremenom starateljstvu. Vidi se da je sve pripremljeno da se snimi i potvrdi da dete ima struje i vode, niko neće ni pitati gde je dete boravilo i ko se o njemu brinuo do sada i šta mu majka radi u rijalitiju. Ili, ipak će neko pitati i pričati ? Meni cela ova priča deluje namešteno i šljokičasto, ambijent koji je prikazan da se u njemu živi ne deluje mi kao topao porodični dom, više mi deluje kao hladan prostor pripremljen za slikanje. Mnogo laži u priči, mnogo šupljina i nedorečenosti, mnogo hvalospeva samom sebi i sestri i 115 kvadrata za stanovanje. Ima i "bojiler" i česma sa toplom vodom, ima i garažni prostor od 20.000. A nigde ni reči (ili ja ne čuh ) gde i šta one rade, od čega žive i zašto ne uklone ono smeće oko kuće i lutke bez glava. Mnogo je tu zašto na koji sestra nije dala odgovor a važnije je od hvalospeva. Ja ne verujem Sitinim pričama a znam i mnogo ljudi iz Sarajeva koji pričsju nešta drugo. Čekamo nastavak.

Odgovori 13 0
Nadica

04.02.2024 19:17

Iz aviona se vidi da je pokazani stan sveže iznajmljen, za potrebe slikanja!!! Nema nameštaja, sve je novo, nema dečjeg kreveta, nema plakara, nti stvari, a posebno je jasno da tu niko ne živi, a posebno ne četvoro dece!!! Kakve prevarantkinje!!!

Odgovori 12 0