KOLAPS U ELITI: Bojana i Anđelo zatresli zidove kuće Odabranih!

Autor:

Zadruga

01.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni haos na imanju u Šimanovci, ponovo bukti rat Bojane i Anđela!

KOLAPS U ELITI: Bojana i Anđelo zatresli zidove kuće Odabranih!

Foto: printscreen

Takmičari "Elite" Bojana Pavlović i Anđelo Ranković žestoko su zaratili tokom današnjih nominacija u kući Odabranih. Sve se dogodilo tokom nominacije Miljane Kulić, koja je bila odsutna.

- Žao mi je što ne mogu Micu četvoricu da nominujem, prva me je prozivala i ovaj njen Tarzan ustao i krenuo da me juri, meni su se hematomi pojavili na glavi zato što su me čupali po glavi. On je meni psovao porodicu, malo dete od 5 i po godina, i dobiće tužbu za sve što su uradili, već sam podnela četiti do sad. Rekla mi je da ću pevati mašala ocu kad ga budem sahranjivala i ostale stvari odvratne, to ste već čuli. Ološe treba gaziti i samo tužbe. Dešava se to da sam ja posumnjala da su se Bebica i Mica dogovorili da me diskvalifikuju, na šta su oni skočili na mene kako bi mene isprovocirali, zato sam ja otišla - rekla je Miljana, a onda je došlo do sukoba Anđela i Bojane:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo i Bojana, sukob

- Ajde idi dresiraj psa da ga naučiš šta treba da kaže večeras. Zašto si pet meseci izbegavala da priznaš emocije prema devojci a dr*ala si joj pi*u - rekao je Anđelo.

- Recite mi datum kad ste se smuvali, ti si ustao i rekao da si samo za kombinacije, tebe svi ovde savetuju, ti si Mićin šaptač, svetlucaš mi mnogo. Boli te Teodorin uspeh, ona kad je postala uspešna odma te je šutnula jer nisi mogao da je ispratiš - rekla je Bojana.

- Ja ne znam da li si ti muško ili žensko, izgledaš kao muškarac, moram da ti kažem ono jer ne znam šta si - ubacila se Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bojana Pavlović

- Ajde, Anđelo, dođi da ti je*em majku, klošaru jedan smrdljivi, ti si gnjida jedna najgora, ti nemaš komentarni za jedu temu, nakačio si se na mene. A za ovo što ova tvoja pudla govori ono ćete dobiti tužbe - rekla je Bojana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kosmopolit

01.03.2024 16:16

Au bre sto vi imate neke tv emisje bolje nego u holilud