NE BIH TI PRIŠAO NI DA JE SMAK SVETA! Anđelo izvređao Anitu, pa se prebacio na Marinkovića! Svi ostali u šoku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan je izvukao najdevlji kraj!

NE BIH TI PRIŠAO NI DA JE SMAK SVETA! Anđelo izvređao Anitu, pa se prebacio na Marinkovića! Svi ostali u šoku! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnik Elite Anđelo Ranković obratio se Aniti Stanojlović, s kojom se već nekoliko dana svađa jer imaju nesuglasice u svom odnosu, pa je sada komentarisao kako vidi celu situaciju.

On je rekao da je pauza u odnosu sa Anitom dobra, a kako ga je cimer Ivan Marinković sve vreme čačkao, rekao je da se s njim ne bi družio ni da je smak sveta.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković se danima prepucavaju

 

Rekao sam Aniti da povede rečuna o tome šta priča, bili smo nervozni i to su bili ti dani, Dženifer Lopez, bubuljica i Instagram, totalno benigne svađe. Tri dana je bilo tako, ali je ona rekla odmah da je to zbog onih dana. Opet je bezveze u tim trenucima besa da govori tako nešto, bilo je tenzije i to je okej idemo dalje. Ponaša se sad kao nervozna neka ženturača, ali nije strašno- pričao je Anđelo, pa se Anita nadovezala:

- Poslednjih par dana na rajskom ostrvu smo se stalno svađali. Budila sam se nervozna i ljuta, stalno smo se svađali i raspravljali. Polomila sam narukvicu sa našim slovima, vratila sam narukvicu na ruke i sad je sve okej. Ja sam mnogo bolje kad sam pored njega, ali jasno mi je da nam treba neki hladniji odnos i pauza da bismo shvatili šta stvarno hoćemo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

Kako se Ivan ubacio dok je Anđelo komentarisao, nastao je haos.

Drago mi je da su prevazišli te svađe, lepa je atmosfera kada su svi složni, da budemo jedna skladna družina - rekao je Ivan.

- Sa tobom ne bih bih bio družina da je smak sveta, samo neka mene ne stavlja u svoj koš, neka drži svoju porodicu samo i to je to - rekao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

01.03.2024 05:19

ANDJELO..DOZOVI SA PAMETI...AKO JE IMAŠ...A SUMNJAM...JER SI POLZTRON MIĆIN...KOJI JE OKUPIO NIKAD GLUPLJU EKIPU---ZLO OD ČOVEKA...POČNI DA MISLIŠ SVOJOM GLAVOM...ANĐELO...