MIONA SE POKAJALA ZBOG VEZE SA ŠA, HOĆE BIVŠEG NAZAD! Pukla bruka uživo u programu, reper kao RAZJARENI BIK krenuo na Jovanovićevu!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović i dan-danas čuva uspomenu na bivšeg.

MIONA SE POKAJALA ZBOG VEZE SA ŠA, HOĆE BIVŠEG NAZAD! Pukla bruka uživo u programu, reper kao RAZJARENI BIK krenuo na Jovanovićevu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović, bio je gost voditeljke Anastasije Buđić u emisiji "Pitam za druga". 

- Šta je razlog što njemu smeta Mionina narukvica koja je od tebe i neke stvari? - pitala je Anastasija.

- Ne znam, ja ne znam šta je ona o meni pričala, ne znam da li me poznaje...Šta mene briga sve što je bilo do momenta upoznavanja?! Mene zanima na dalje, ne znam šta se vraća na ovo. Sada ja treba da brinem čime se njen dečko bavio, neću uošte da pominjem bivšeg, da je bio dobar ne bi bio bivši - rekao je Stanislav.

Stanislav je kasnije otkrio i da je u kontaktu sa Mioninom porodicom, te da li priželjkuje susret sa Nenadom Aleksićem Ša.

Republika

Foto: youtube/printscreen

Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša

 

- U kontatku sam sa njenom porodicom. Moram da kažem da sam ja njenu porodicu, majku, oca, brata, ja o njima mogu da kaže sve najbolje. Oni su normalni ljudi, vredni, a ne mogu da verujem da je ona iz takve porodice. Moram da kažem da ih jako cenim, ali takođe ako Miona bude htela da razgovara sa mnom nakon Elite, to se neće desiti. Mi nemamo više o čemu da razgovaramo. Ako se nekada budemo sreli biće ćao-ćao i ono "kako si", ipak smo mi živeli osam meseci zajedno - rekao je Stanislav za "Pink.rs"

Međutim, tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca" pokrenuta je tema prstena, koji Miona nosi, a povezan je upravo sa bivšim dečkom. Nenad Aleksić Ša nije imao pojma kada i gde je kupljen taj prsten, zbog čega je odmah napravio dramu.

Naime, Miona je priznala da je kupljen upravo u Hrvatskoj, gde je letovala sa Stanislavom, te da joj je on uspomena na to, što je repera razbesnelo:

 

- Miona, čiji je prsten, koji sada nosiš? - glasilo je pitanje, koje je Milan pročitao za Mionu.

- Moj, imam više njih i menjam tako - odgovorila je ona.

- A gde si ga kupila? - usledilo je novo pitanje.

- U Hrvatskoj, na moru, kada sam bila sa bivšim dečkom - priznala je Jovanovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading