TAKI OTKRIO KOJA UČESNICA ELITE JE DOLAZILA KOD NJEGA KUĆI: Maja će čupati kosu s glave kad sazna istinu!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković je otkrio detalje odnosa sa učesnicom Elite, inače Majinom prijateljicom.

TAKI OTKRIO KOJA UČESNICA ELITE JE DOLAZILA KOD NJEGA KUĆI: Maja će čupati kosu s glave kad sazna istinu!

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Otac Maje MarinkovićRadomir Marinković Taki, izneo je svoje mišljenje o svežem pomirenju njegove ćerke sa Slađom Poršelinom Lazić. Taki je otkrio svoje stavove o Slađi i izrazio zabrinutost da pomirenje možda nije iskreno, već da postoji skrivena namera.

Taki je istakao da je Bela kuća zatvoren prostor i da su odnosi unutar nje stvar učesnika. On je naglasio da nije bilo zle krvi i da je njihov međusobni odnos njihova stvar. Ipak, izrazio je zabrinutost da bi Slađino pomirenje sa Majom moglo biti motivisano željom za stvaranjem određenog imidža, imajući u vidu Slađinu javnu izjavu da je veliki fan Maje i da je inspirisana njenim stilom i ponašanjem.

Međutim, to nije sve. Taki je, takođe, otkrio da je Slađa bila u njegovoj kući i da je njihov odnos bio dobar, a na društvenim mrežama je već uveliko krenulo da se komentariše da li je Slađa prešla granicu u odnosu sa Majinim ocem Takijem:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Taki

 

- To je zatvoren prostor, tu nije pala nikakva zla krv, ko je šta na moru uradio, to je njihova stvar. Ta devojka Slađa je bila kod mene kući i stvarno smo imali okej odnos, to što je bila malo arogantnija možda prema taksistima i nekom drugom osoblju to je njena stvar. Samo se ja plašim da to nije zbog kadra kao što Slađa zna da radi, ipak je ona i sama rekla da je veliki fan Maje Marinković i Stanije Dobrojević i kopira ih u šminkanju pa mislim da je možda zbog velike ljubavi prema Maji ponovo počela sa njom da se druži - rekao je Taki za Pink.rs.

- "Ma, što bi se Slađa družila sa Majinim ocem", "Čuj, bila u njegovoj kući, zna li Maja šta su radili", "Možda je bila kod njih, verovatno je i Maja bila tu", "Znači, Slađa se više družila sa Takijem"... - glasili su samo neki od komentara na ovu temu.

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković, Taki i Slađa Lazić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading