MAJA MARINKOVIĆ DOBIJA STAN IZ SNOVA: Stiže specijalno iznenađenje, evo ko stoji iza svega!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ni ne sluti šta je čeka po izlasku iz Elite.

MAJA MARINKOVIĆ DOBIJA STAN IZ SNOVA: Stiže specijalno iznenađenje, evo ko stoji iza svega!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maja Marinković

Aktuelna učesnica Elite, Maja Marinković, uskoro će doživeti veliko iznenađenje kada izađe iz rijalitija - njen otac, Radomir Marinković Taki, odlučio je da joj pokloni stan. Taki je otkrio detalje o ovom iznenađenju, ističući da je stan, a ne skupoceni automobili ili nakit, ono što je odabrao za svoju kćerku.

U međuvremenu, unutar kuće "Elite" procurila je informacija da je Takiju zimus zapaljen automobil. Ova situacija izazvala je dramu unutar rijaliti kuće, a poznato je da unošenje informacija iz spoljnog sveta strogo nije dozvoljeno.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Taki Marinković

 

- Nadam se da će se ova situacija brzo rešiti i da neće uticati na Majin boravak u rijalitiju. Sve što želim jeste da ona bude srećna i da joj iznenađenje sa stanom priredi osmeh na licu.

- Imam za Maju posebno iznenađenje! Kupio sam joj stan, sad su mi stigli tamo neki majstori - rekao  je Taki, pa dodao šta ga brine u čitavoj situaciji:

-Nerviram se što ne mogu da dođem do Maje kako bismo rešili neke pojedinosti, jer to je njen stan, ne moj. Moram sada da zovem čelnike te televizije da pitam kako da dođem do kćerke i rešimo ta neka pitanja. Niko od njih mi se ne javlja, ne znam šta da radim - priznao je Taki u jednoj emisiji.

Otkrivajući planove za budućnost, Taki je naglasio da želi da se posveti porodici i da pruži podršku Maji u njenim daljim koracima.

- Nakon rijalitija, želim da se fokusiram na porodicu i da budem uz Maju u svemu što bude radila. Njen uspeh je i moj uspeh, i želim da je podržim u ostvarivanju svojih ciljeva - rekao je Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Wall

24.02.2024 14:35

Prava devojka za Asmina Durdžića! Isti su u svemu.