SLOVENKA JEDVA ČEKA DA POSTANE BAKA: Trudna Aleks Nikolić pred porođaj objavila EMOTIVNI SNIMAK!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga" oduševila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram!

SLOVENKA JEDVA ČEKA DA POSTANE BAKA: Trudna Aleks Nikolić pred porođaj objavila EMOTIVNI SNIMAK!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić, trudna pobednica "Zadruge 6", uskoro će postati majka. Ona planira da se porodi za četiri nedelje, na privatnoj klinici, gde je vodila trudnoću kod jednog od načelnika odeljenja te bolnice. Planira prirodan porođaj, a još uvek razmatra da li će odabrati epidural. Takođe, rezervisala je apartman u kom će biti sama kako bi imala privatnost i mogla da se posveti oporavku i svojoj ćerkici.

Aleksandra se sprema za porođaj, pa je tako nedavno objavila snimak torbe koju je spremila za boravak na klinici. Ali, nije samo Aleksandra spremna da postane majke. Naime, njena majka Slovenka Lola Nikolić sprema se da postane baka.

Republika

Foto: Instagram.com

Slovenka ljulja psa kao bebu

Tako je večeras Aleks objavila Slovenkin snimak, koji je privukao veliku pažnju. Na snimku koji je brzo postao viralan, možemo videti Aleksandrnu majku kako sa osmehom na licu ljulja malog psa u naručju, dok istovremeno izražava svoje uzbuđenje zbog nadolazećeg porođaja svoje ćerke. 

Uprkos tome što je reč o intimnom trenutku porodične radosti, Aleksandra je odlučila da podeli ovaj trenutak sa svima koji je prate na društvenim mrežama. Aleksandra je poznata po tome što redovno deli delove svog privatnog života sa svojim pratiocima putem društvenih mreža, te nije iznenađujuće što je odlučila da podeli ovaj poseban trenutak sa svima.

Republika

Foto: Instagram.com

Slovenka jedva čeka da postane baka

Nakon što je objavljen, ovaj snimak je izazvao lavinu reakcija među pratiocima Aleksandre Nikolić, koji su iskazali svoje simpatije prema ovom emotivnom trenutku. Mnogi su komentarisali kako je divno videti tako iskrenu radost i uzbuđenje buduće bake, dok su drugi izrazili svoje želje za srećan porođaj Aleksandri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
IGOR

25.02.2024 14:20

koliko joj majka lepa yena