STRAVIČAN UDARAC ZA KULIĆE, MILJANA OSTAVLJA ŽELJKA I NE VRAĆA SE U NIŠ! Marija kuka na sav glas, ćerka joj je priredila katastrofu!

Autor:

Zadruga

23.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darijan je odlučio da, nakon rijalitija, neće živeti u Nišu kod Kulića.

STRAVIČAN UDARAC ZA KULIĆE, MILJANA OSTAVLJA ŽELJKA I NE VRAĆA SE U NIŠ! Marija kuka na sav glas, ćerka joj je priredila katastrofu!

Foto: youtube.com/pink

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", Miljana Kulić je saznala da Darijan Radomirović ne želi da živi u Nišu kod Kulića, što ju je veoma razočaralo, s obzirom da je njen sin Željko, kako i sama kaže, jako vezana za njenu porodicu:

- Sedi, sad si us*ao sve.,Moj sin Željko je vezan za moju porodicu, kako i oni za njega. Njemu su svi posvećeni, a ja nikada ne bih dozvolila da odvojim sina od bake, odnosno Marije. Darijana niko ne tera da bude prizetko, ali bih volela da živim u Nišu, jer mi je tamo moja porodica. Ako me voli, mora da se prilagodi. Ja sam se opekla u nekim odnosima iz prošlosti, pravila sam se gluva i slepa, jer sam volela, a to me je koštalo. Darijan mora da e potrudi kako bi imao priliku da upozna mog sina. Ja se za sad osećam poštovano, cenjeno i voljeno i to je tako - kazala je Miljana.

 

- Sve ovo sam ja čula već kad smo Darijan i ja počinjali našu vezu. Dogovarali smo se da živimo zajedno, a on je voljan bio da uradi sve što sam ja želela. Darjan je manipulator i muška sponzoruša. On zna da Miljana ne može da odvoji dete od bake i dete, pa je zato sve ovo rekao sad kako bi ispalo da ne želi da živi u kući njenh roditelja, a zapravo želi da živi - rekla je Sneža.

- Ti si jako zavidna. On ti je bio dobar dok ste bili zajedno, a sad odjednom ne valja čovek. Snežo, govorila si da je idealan, nemoj sad da menjaš izjavu tako - kazao je Janjuš.

- Ja predviđam Darijanu i Miljani ulazak u ''Elitu 8''. On je pikirao Miljanu, želi nekog ko je poznat javnosti poput Miljane. Darjan ne preza kako da dođe do cilja. On je ozbiljan go*nar i manipulator. Jeo bi go*na samo da opstane ovde. Ona se nije zaljubila, ali želi pažnju - kazao je Lakić.

- Lakić je prvi koji bi prodao du*e za rijaliti. Mislim da između Miljane i Darijana ostoje emocije - kazala je Marija.

- Mene ne zanima ko će meni ovde nešto da zameri. Ja sam ovde sve objasnio, uživam u odnosu sa Miljanom - kazao je Darijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading