"JAVLJAJU SE BIVŠE DA ME SKLONE OD ALEKSANDRE!" Car dobija šok-poruke dok čeka da se rodi beba! Ovo su detalji! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car je sada na velikim mukama!

"JAVLJAJU SE BIVŠE DA ME SKLONE OD ALEKSANDRE!" Car dobija šok-poruke dok čeka da se rodi beba! Ovo su detalji! (FOTO)

Foto: shutterstock, Instagram.com, youtube.com/RTV Pink Official

Dok čekaju da se ostvare u ulozi roditelja bivši učesnici Elite Filip Car i Aleksandra Nikolić suočavaju se sa brojnim izazovima. Kako je naš portal prvi pisao, Car uskoro dolazi u Beograd kako bi se sa Aleks dogovorio oko brige o bebi i tome gde će najviše vremena da provodi kad dođe na svet. 

Kako smo sada saznali, njemu se javilo nekoliko bivših devojaka, koje sada samo testirajut to da li je spreman da se posveti Aleks i bebi, pa su pokušale da ga zavedu kako bi ih razdvojile.

Foto: Instagram/printscreen

Filip Car

 

- Car je Aleksandri već nekoliko puta pričao da hoće da se promeni i da ga sad zanima samo to da postane najbolji otac na svetu. U poslednjmih nekoliko dana, otkad se pročulo da hoće da dođe u Beograd, kako bi se skućio i skupio porodicu kako dolikuje, javile su mu se bivše devojke sa raznim porukama - priča nam izvor blizak bivšem zadrugaru, koji je usput insistirao da mu ime ne objavljujemo.

Kako nam je ispričao, Car je bio šokiran onim što čita.

Foto: Instagram.com/alex_mima_official/

Aleksandra Nikolistomak

 

- Filip je drugu pokazivao sve poruke koje su bivše slale. Jedna ga je zvala u provod, druga na kaficu, a treća se raspitivala kako mu je sad i da li je uzbuđen što će da ima bebu. Drugu je rekao: "Ove namerno hoće da me odvoje od Aleksandre! Ne nasedam ja na ovo, taman da sam drogiran!". Bio je u šoku, na neke poruke čak nije ni odgovarao, što je neobično za Cara, jer je poznato da voli da koketira i da se dopisuje sa bivšim ribama - priča nam sagovornik.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MINA

21.02.2024 10:19

DA SI FICO PAMETAN POBEGO BI OD TE YLE YENTURACE SAM