SITA, TI PLJUJEŠ PO TUĐOJ DECI I PORODICI! Asmin se ne zaustavlja, rešio da unakazi Anelinu sestru! Evo šta je sada otkrio! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos se nastavlja!

SITA, TI PLJUJEŠ PO TUĐOJ DECI I PORODICI! Asmin se ne zaustavlja, rešio da unakazi Anelinu sestru! Evo šta je sada otkrio! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, Facebook

Bivši partner Aneli Ahmić, Asmin Durdžić nastavio je da blati njenu sestru Situ Ahmić preko društvenih mreža, a sada je rekao da je ona prva započela rat tako što je davala izjave o njemu u medijima. On se oglasio preko Instagrama, pa se lično obratio Ahmićkinoj sestri.

Sita, ti od prvog dana zadruge pljuješ po meni, mojoj Staniji i mojoj porodici do dan danas. Ti si ta koja je počela, ti si ta koja psuje svačiju decu i roditelje. Ti si zlo, ti si ta koja je sama na sebe pokrenula medijski linč - započeo je Durdžić, pa je dodao:

Foto: Instagram printscreen

Asminov stori

 

Evo i ja sada pozivam na linč Site Ahmić. Hajde oči u oči lajv ako si ispravna. Glava ti kao retrovizor od kamiona! 

Podsećamo, danas u toku danas Asmin je brutalnoi izvređaju Situ rečima da se prodaje za novac, što je takođe okačio na društvene mreže.

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Asmin Durdžić i Sita Ahmić 

- Sita je prostitutka koja nudi seks za kombinaciju. Platiš joj 70 evra i trpaš do cilja! Marš na livadu kravo - napisao je Asmin u svojoj objavi na Instagramu, a sve kao odgovor na Sitine reči, da će od njega da je čuva policija ako zatreba, jer joj je navodno pretio preko telefona.

Podsećamo, sestra aktuelne učesnice Elite Aneli Ahmić, Sita Ahmić žalila se drugarici da je Asmin Durdžić zvao i uznemiravao preko telefona, te i da je spremna da zove policiju ako se to dogodi ponovo. Ona tvrdi da je i ranije bilo poziva sa spornog broja, ali da se nije javljala, s obzirom na to da to nikad ne radi kad su u pitanju brojevi koje nema u imeniku.

- Asmin je zvao Situ i pretio sa nepoznatog broja, poziv je trajao maltene jedan minut, ko zna šta je sve ispričao kad je Sita rekla drugarici da će od njega da je štiti policija ubuduće. Rekla je: "Od Asmina će da me čuva policija ako nastavi da zove i da provocira! Kad se primiri nema problema, a onda odjednom krene da pravi haos". On je pominjao dete, navodno pretio da Sita više ne sme da ga uzme usta, ali je bio kratak da ga ne bi nekako snimila i to sve objavila  - priča nam upućen izvor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Valentina

17.02.2024 19:37

Koji bolesnik! Reklama za juneći gulaš!