ASMIN SPREMIO DOKAZE ZA POLICIJU: Ahmićevu će STRPATI U ZATVOR, sve isplivalo na videlo!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić spreman da policiji preda sve dokaze.

ASMIN SPREMIO DOKAZE ZA POLICIJU: Ahmićevu će STRPATI U ZATVOR, sve isplivalo na videlo!

Foto: ATAImages, Privatna arhiva, pink

Asmin Durdžić odlučio je da javno progovori o celoj aferi njegove bivše Aneli Ahmić, ali i njene sestre Site Ahmić, kojoj je sada javno zapretio da će je smestiti u zatvor. Naime, Asmin se oglasio na Instagram profilu, objavio fotografiju Site, a porukom joj je najavio da će predati dokaze uskoro policiji, kojima će se smestiti iza rešetaka. 

- Ako i dalje budeš dosadna, dajem ekskluzivne papire MUP u Duobrovniku zašto su te hapsili prošle godine u decembru, ti divna majko - napisao je Asmin, čime je pokrenuo lavinu komentara. 

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić Instagram Sita Ahmić

Inače, Asmin Durdžić je nedavno u svojoj velikoj ispovesti za Blic ispričao je apsolutno sve o odnosu sa bivšom Aneli Ahmić, njenom porodicom, novom izabranicom Stanijom, kao i ćerkom Norom.

- Sita je meni pisala pre Aneli na Fejsbuku. Njih dve zajedno orgijaju. Da ne pričam. Ta devojka nije nimalo naivna i vidim šta radi. Non stop me pominje, što mi se nikako ne sviđa - rekao je Asmin, pa je pričao i o čuvenom Alenu koji se uz Anelino ime redovno sada pominje u medijima:

Foto: printscreen/instagram

Sita Ahmić

 

- Alena jako dobro poznajem, on je jako dobar momak, najbolji drug od Anelinog rođaka, ali taj dečko uopšte nije taj Alen kog je Aneli pominjala u Zadruzi. Alen je nadimak za jednog drugog momka, kojem je gurala jezik u usta. Čovek je trenutno sad u zatvoru. Čovek ima troje dece, postoje slike gde mu gura jezik u usta. On ima drugo ime, koje ne želim sad da pominjem. Aneli je bila sa njim dok je bila sa mnom. Poslednji put kada je vadila silikone, pretprošle godine, tad je isto bila sa njim.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading