TOTALNI KARAMBOL U ELITI! Udarili jedni drugima na PORODICE, nikad BRUTALNIJE REČI upućene!

Autor:

Zadruga

17.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari Elite doživeli pomračenje!

TOTALNI KARAMBOL U ELITI! Udarili jedni drugima na PORODICE, nikad BRUTALNIJE REČI upućene!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici ''Elite'' biraju par koji se tokom održane 'Elitovitije'' najbolje snašao u recitaciji, a cilj je bio da iskažu najdublja osećanja. Nikola Lakić ušao je u verbalni obračun sa Bojanom Pavlović, pa je Slađa Lazić doživela pomračenje. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović Elita

 

- Moram samo da dodam da mi se Miljana i Darjan ne dopadaju. Mislim da je zbog nekog višeg cilja ušla s njim u odnis. Ova Bojana samo što nije molila da dobije najveći broj bodova. Majko mila, nikako mi nije jasno to - kazao je Lakić.

- Ti ćeš nekom nešto da govoriš, a svoju si porodicu prodao. Sram da te bude - dodao je Darjan.

- Lakiću, nemoj ti da govoriš o tome s kim sam ja. Sve radim po osećaju. Nikad ništa na silu ne radim - kazala je Miljana.

- Moram da kažem da su mi Bora i Milica ovde fejk - kazala je Bojana.

- Ti si nekom nešto našla da govoriš? Nemaš nikog svog! Ovde ti niko nije došao, gde ti je bar neki prijatelj? - kazala je Slađa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić ELita

 

- Anđela, tebe je Bojana upropastila. Ne čuješ se dok govoriš, samo spavaš po ceo dan, ko si ti, devojko? - dodao je Lakić.

- Bojana, nemoj ja da počnem da pričam šta si govorila za Anđelu - istakla je Slađa.

- Što se tiče Elitovizije, najviše emocija sam videla u Jajušu sinoć - kazala je Bojana.

- Jelena i Ivan su bili fenomenalni juče. Aneli i Janjuš su izazvali velike emocije u meni. Pokazao je koliko je voli i koliko mu je stalo do nje. Moram ipak na prvo mesto da izdvojim Anđelu, jer je pokazala da joj je teško zbog njene porodice jer nemamo priliku često da vidimo to - rekla je Lejdi Di.

- Dobar dan mojoj porodici. Nadam se da Nori spremate rođedan i da će sve da protekne kako treba. Što se tiče žirija, želim da pozdravim sve koji su komentarisali pozitivno Janjuša i mene. Hvala svima koji su glasali za Janjuša i mene. Mionu i Miljanu nisam čula, ali odabraću Anđelu - kazala je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading