STANIJA PRETRPELA NAPAD ZBOG POKLONA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Raskrinkan njen MISTERIOZNI ROMANTIK, nije smela ovako da POZIRA (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleti su stizale poruke u kojima je osuđuju kako je sama sebi napravila iznenađenje da bi izgledalo da ima tajne udvarače.

STANIJA PRETRPELA NAPAD ZBOG POKLONA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Raskrinkan njen MISTERIOZNI ROMANTIK, nije smela ovako da POZIRA (FOTO)

Foto: printscreen/RED TV, facebook

Popularna starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević u poslednje vreme izbegava javnost, pa je otputovala iz Srbije u Majami odakle se povremeno ogašava na društvenim mrežama. 

Tako je i juče, na Dan zaljubljenih imala nekoliko objava kojima je odmah podigla prašinu. 

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografije poklona koje je dobila za praznik ljubavi, a svi se pitaju - od koga je to stiglo?!

Na stolu se našla torta u obliku srca na kojoj na engleskom piše: "Volim te". Ono što je svima zapalo za oko jeste pčelica na torti na kojoj takođe na engleskom piše: "Budi moja".

Pored skupocenih poklona kojih nije manjkalo, Stanija je i pozirala u luksuznom ambijentu svog penthausa u Majamija.

Međutim, dok su sve slike ukazivale na to da starleta ima udvarače, stare i nove muškarce u životu, nju su pojedini na društvenoj mreži isprozivali kako sama sebi pravi iznenađenje. 

Republika

Foto: prinsrkkrin

    Staniju Dobrojević prozivaju u komentarima

- Ono kad sam sebi kupiš poklon da staviš na Instagram da svi misle da imaš romantičnog dečka - prokomentariso je neko od korisnika društvene mreže, a Staniji nije bilo mrsko da odgovori:

- I uvek ovako neki "mozgovi"... Koliko se nakotilo nekog polusveta na mrežama tačno bih volela da ima filter da nemate pravo da me zapratite i gledate... Smara me opcija blok.

Ipak, mnogo je više onih koji zamišljaju kako joj je zapravo Asmin Durdžić priredio ovakvo iznenađenje, jer na mrežama ima dosta fanova njihove ljubavi. 

Međutim, Stanija je i sa njim juče napravila foru, kada je telefon na čijem je displeju bila Asminova slika, završio u starletinom smeću.

U svakom slučaju, njihov odnos i dalje intrigira javnost jer nikome nije jasno da li su i dalje zajedno ili su na ljubavnu vezu definitivno stavili tačku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
DUKI

16.02.2024 15:35

Dokle da pratimo objave ove starlete penzionerke, koja se uporno slika iz penthausa koji iznajmljuje kako bi sve bilo u fulu. U stvarnosti ona se upinje da svoj zivot prikaze kao bajku u kojoj ne zivi.