MILJANA KULIĆ UNELA ZABRANJENE INFORMACIJE U ELITU: Hitno stiglo upozorenje, ovo je opomena za sve!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić se izlanula, pa unela informacije iz spoljnog sveta, što je strogo zabranjeno.

MILJANA KULIĆ UNELA ZABRANJENE INFORMACIJE U ELITU: Hitno stiglo upozorenje, ovo je opomena za sve!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Miljana Kulić je sinoć porazgovarala sa Darkom Tanasijevićem, kome je, između ostalog, otkrila da je bila u kontaktu sa Asminom Durdžićem, o kome je pričala od prve večeri, nakon povratka u Elitu.

Kulićeva je otkrila detalje njihovog razgovora, iako je strogo zabranjeno unošenje informacija iz spoljnog sveta, što je već svim učesnicima dobro poznato pravilo.

- Rekla si da si se čula sa Asminom - rekao je Darko Tanasijević.

- Da, spojio nas je onaj diskvalifikovani(Zola). Rekao mi je da sam ga vređala, a ja sam rekla da sam komentarisala priču o kojoj sam slušala. Ja sam mu rekla da sam rekla sve što mislim o Staniji - kazala je Miljana.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić

 

Nakon što je iznela nove informacije o Durdžiću i prenela ih Aneli Ahmić, njegovoj bivšoj izabranici, na društvenim mrežama se povela polemika o Miljaninoj kazni za iznošenje ovih informacija, a fanovi su je neprestano upozoravali. 

Miljana je, prilikom ulaska u Elitu, otkrila da će se poigrati sa ukućanima i iznositi lažne informacije, a nismo sigurni da li je upravo ovo deo Miljanine taktike ili je samo želela da se osveti Lazaru Čoliću Zoli, koji ju je spojio sa Asminom i sa kojim je i dan-danas u dobrim odnosima, te Kulićeva želi da mu kontrira, što inače radi.

Ostaje nam da vidimo da li će Kulićeva zbog kršenja ovog pravila biti sankcionisana ili je sve deo njenog paklenog plana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Joe

12.02.2024 14:51

Veća budala smrdljiva ludača ne postoji.