RASKINULI STANIJA I ASMIN: Durdžić uhvaćen u noćnom provodu OKRUŽEN ZGODNIM ŽENAMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je dokaz da je pukla tikva?

Asmin Durdžić, koji je nedavno završio svoj brak sa Aneli Ahmić i uplovio u vezu sa Stanijom Dobrojević, već udgo je tema otkako je Aneli o njemu iznela šok detalje u "Eliti". Nakon ljubavnog brodoloma, Asmin je primećen u jednom klubu u Lincu, okružen atraktivnim crnkama. Izgleda da nije prošlo mnogo vremena pre nego što je Asmin počeo da uživa u svetlima noćnih klubova i alkoholisanju, a zbog žena koje su oko njega mnogi veruju da je sa Stanijom konačno stavljena tačka. 

Republika

Foto: instagram.com

Asmin Durdžić uhvaćen u noćnom klubu

Izgleda da je Asmin očigledno odlučio da brzo krene dalje i prestane da se bori za ljubav atraktivne starlete, koje je trenutno u Americi. Njegova brza tranzicija iz ljubavnog brodoloma u svet zabave izazvala je mnogo pažnje, zbog čega na društvenim mrežama svi pretpostavljaju i komentarišu da je okončao vezu sa Stanijom.

Snimak njegovog izlaska u noćni klub možete pogledati na početku ovog teksta. 

Dok jedni osuđuju Asminovo ponašanje kao nepoštovanje prema svojoj bivšoj ženi i porodici, drugi navijaju da nastavi da iznosi sv e detalje, pa ako treba i da se pojavi u Eliti kako bi dokazao svoju stranu priče. 

Republika

Foto: printscreen/facebook/youtube

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević raskinuli?

Nakon što je njegov fan profil objavio ovaj snima iz jednog kluba u Lincu, mnoge zanima kako na sve to reaguje Stanija Doborojević i da li će konačno izneti javno neke detalje o njihovom odnosu. Pored Stanije, publiku zanima i da li će ova informacija doći do imanja u Šimanovcima i da li će poremetiti Aneli ako sazna da joj je bivši opet slobodan. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading