MILJANA UNOSI DEZINFORMACIJE U ELITU: Ovo su detalji paklenog plana, svima će POMUTITI UM!

Autor:

Zadruga

09.02.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva spremna za povratak u Belu kuću!

MILJANA UNOSI DEZINFORMACIJE U ELITU: Ovo su detalji paklenog plana, svima će POMUTITI UM!

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić večeras se vraća u "Elitu", a u studiju je otkrila kako je njena majka Marija Kulić podnela njen odlazak u Beč kod bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, pošto je poznato da je ona od prvog dana protivnik te veze. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić se vraća u Elitu

- Ništa, ona je mene pustila da odem. Sve vreme smo bile na pozivu, sve sam joj pričala i ništa nisam krila od nje. Hvala joj što je imala poverenje u mene, o svemu sam je obesvtila, kao o odlasku u hotel. Ja sam sa mamom, tatom, Tijanom i Anom u odličnim odnosima. Pustila me je da lupim glavom u zid, znala je da ću da se vratim pre nego što sam otišla - govrila je Miljana Kulić. 

Darko Tanasijević ju je nakon toga upitao da li je istina da je Zoli lupala na vrata stana usred noći, pošto je snimak isplivao na društvenim mrežama, ali je ona to demantovala. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić

- On je mene blokirao čim sam napustila stan, toliko u ljubavi njegovoj. Zamisli da sam se izgubila? Ja jezik ne znam. Da li bih se usudila da lupam na vrata i dođu policajci? To liči na mene, ali u Srbiji, a ne u nepoznatoj zemlji. Ja bih možda njega išamarala, a možda se dostojanstveno okrenula i otišla. Ne želim više da pričam o novcu, to je dosadilo Bogu i narodu. Nadam se da imam pravo da lažem u Beloj kući, ne moraju da znaju šta mi se dogodilo. Ja mogu da ih lažem, recimo da je bio štrajk svaki dan u Neznanog junaka i da su ljudi držali parole "Vratite Miljanu". Ivan me je pljuvao, udržio se sa "skraćenim", a čim sam diskvalifikovana uzeo je moju posteljinu. Kako nema ni stida, a ni srama? - nastavila je Miljana. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading