TRESU SE ŠIMANOVCI, TOTALNI HAOS U CIK ZORE: Iznet PRLJAV VEŠ o takmičarki i sa kime je sve bila intimna, ona doživela POMRAČENJE!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković nije mogla da se obuzda kada je čula o čemu sve njen dečko priča!

TRESU SE ŠIMANOVCI, TOTALNI HAOS U CIK ZORE: Iznet PRLJAV VEŠ o takmičarki i sa kime je sve bila intimna, ona doživela POMRAČENJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti par Milica Veličković i Bora Terzić, koji je neko vreme bio van centra pažnje zbog odsustva konflikata, ponovo je u centru pažnje zbog žestoke svađe koja se dogodila nakon Igre istine. Njihova rasprava nije prošla neprimećeno, budući da su izneli uvrede koje su ostavile njihove cimere bez teksta.

U cik zore, nakon Igre istine, Milica i Bora su se žestoko posvađali, izazivajući buku koja je probudila ostale ukućane. Terzić je iz sveg glasa vikao uvrede na račun Velickovićeve, dok je ona uzvratila sa svojim odbrambenim rečima. Situacija je postala toliko napeta da je i njihov cimer Bebica pokušavao da ih smiri, ali bez uspeha.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković i Bora Terzić svađa

 

- Oćeš da ti ipričam ko te je je*ao ovde? Smrdi ti iz usta, pljuvačka tvoja, od previše spe*me. Plakaćeš i te kako - siktao je Terza iz sveg glasa i probudio elitare koji samo što su zaspali.

- Ajde klošaru jedan, da ti nije bilo mene ne bi dobio ni jednu čestitku od svojih, sram te bilo. Jel poenta da ja plačem ovde? Nemoj da mi bacaš stvari, ja cenim sve što su mi moji poslali, to što tebi niko ništa nije poslao to je moj problem - odbrusila mu je Milica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković i Bora Terzić svađa

 

- Što se nerviraš sad, ja ne se*em ja pričam. Rekla si mi šta si sve radila, neću sad da pričam, ali plakaćeš u budućnosti. Tvoji izbori su matorci od 50 godina. Kako ćeš da plačeš, tek ti sledi pakao u narednih 5 meseci. Ja sam te je*ao i završio sa tobom, isponižavao sam te na maks -rekao je Terza.

- Jeste da, ja sam bila sa svim i svakim, kad ti puknem dva tri šamara videćeš ko sam ja i šta sam. Ti si mudaš veliki, samo znaš da provociraš kao tetka neka - nastavila je Milica, dok je Bebica uzalud pokušavao da ih smiri.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading