ANĐELO SE ZALETEO NA BORU, OBEZBEĐENJE ODMAH ULETELO U ELITU: Situacija eskalirala, pale BRUTALNE uvrede!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković nije mogao da se obuzda!

ANĐELO SE ZALETEO NA BORU, OBEZBEĐENJE ODMAH ULETELO U ELITU: Situacija eskalirala, pale BRUTALNE uvrede!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je debata u rijalitiju ,,Elita 7" a u relaciji Anđela Ranković i Bore Terzića došlo je do eskalacije, da je čak i obezbeđenje moralo da prekine program. Naime, Anđelo je napao Milicu Veličković, zbog toga što je ona bila u žestokoj raspravi sa Anitom Stanojlović

Kada je to video, Anđelo je skočio na Milicu, da bi se svemu priključio i Terzić, a onda mu se Ranković uneo u lice i počeo da ga psuje žestoko. 

 

- Ako kažeš mojoj devojci da je smećarka i ja ću tvojoj! Teraj se u k*rac! - odbrusio je Anđelo dok se unosio Terzi u lice. 

- Ti si mene prvi vređao mene! Ja sam te pitala, ti si rekao da... - ubacila se Milica. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Bora Terzić sukob u Eliti

- Jao, svi ste vi ovde kriminalci - odbrusio je Ranković. 

- Imaš fejk Roleks, ja ne masifaj! Pravi si mangup! Skače ovde na nju, što ne pusti devojke, šta on tu skače? - uzvratio je Terza. 

Obezbeđenje je uletelo u Belu kuću i bilo u pripravnosti da spreči mogući fizički kontakt između Anđela i Bore, a kako je situacija odmicala, momci su ga izveli napolje na svež vazduh. Međutim, Milica je nastavila da provocira i psuje Anitu. 

- Je li k*rvetino, što neko ne kaže to? J*bem te u usta! - nastavila je da provocira Milica. 

- Marš klošarko! Ko priča šta sam ja radila u prošloj sezoni! J*bem i ja tebe! - vikala je Anita. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđelko

23.01.2024 18:57

Anđelo me podseća na Anđelu Đuričić ponašanjem i pokušajem da odbrani prošlost Anitinu. Anđela je jednu sezonu glumila smernu i vaspitanu devojku iz dobre kuće i napadala Mateju što beži od nje. Sledeće sezone dođe nam neka druga Anđela i sa Zvezdanom demonstrira čudne "ljubsvne fetiše" (udiše prdež i liže stopala ), prkosi roditeljima i pozdravlja Moku, brani Zvezdana i kad svi vide da je vuče za kosu i ponižava, udara Maju i preti ...Anđelo glumi kulturu i vaspitanje par sezona u kojima nakon par meseci potone. Ove sezone eto nam Anđela u punom sjaju i završi sa devojkom koja je prošle sezone varala, lagala, imala sex sa 3 partnera, sklopila brak a kući je čeka malo dete koje je rodila maloletna ...I sad bi Anđelo da mu Anita bude poštovana, on bi se i tukao zbog nje. Šta se desilo Anđelu, gde je nestalo sve ono zbog čega je bio drag. Sad je Anđeđo prost i psuje, nestala uglađenost. IIi gluma?