UZNEMIRUJUĆA PORUKA SANDRE REŠIĆ: Pevačica u pismu ostavila zabrinjavajuće reči "JA ĆU DA SE UBIJEM"

Autor:

Zadruga

04.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić sve zabrinula porukom koju je objavila!

UZNEMIRUJUĆA PORUKA SANDRE REŠIĆ: Pevačica u pismu ostavila zabrinjavajuće reči "JA ĆU DA SE UBIJEM"

Foto: shutterstock, ATA Image

Poznata pevačica Sandra Rešić izazvala je uznemirenje među svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram objavom potresne poruke. Naime, Sandra je izrazila svoje nezadovoljstvo zbog učestalih reklama za jednu igricu koja konstantno iskače dok koristi popularnu platformu.

U besnom statusu, ona je napisala: "Ako još jednom vidim ovu kretensku reklamu za igricu u kojoj neki čovečuljak puca na 900 protivnika, pa umesto X10 on ode na -600, ja ću da se ubijem. Sklanjam reklamu svakih 5 dana i opet iskače! Neko neku ideju za uklanjanje?" Ova iskrena poruka izazvala je buru reakcija među njenim pratiocima, koji su izrazili svoje podršku pevačici.

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić Instagram

 


Nakon što je objavila svoj status, mnogi pratioci Sandre Rešić izrazili su svoje simpatije i podršku pevačici, deleći svoja iskustva sa sličnim problemima na društvenim mrežama. Ovo je pokrenulo lavinu komentara i poruka podrške ka pevačici, koja je očigledno dotakla mnoge ljude koji se suočavaju sa sličnim situacijama na internetu.

Ova situacija ukazuje na sve prisutniji problem u digitalnom svetu - agresivno reklamiranje na društvenim mrežama. Mnogi korisnici se svakodnevno susreću sa dosadnim i neželjenim reklamama koje iskaču tokom njihovog korišćenja interneta. Ovo može imati negativan uticaj na korisničko iskustvo i izazvati frustraciju kod mnogih ljudi, kao što je to slučaj sa Sandrom Rešić.

Foto: Red tv printscreen

Sandra Rešić Pitam za druga

 


Sandra Rešić nije jedina javna ličnost koja je otvoreno izrazila svoje nezadovoljstvo ovakvim vidom reklamiranja na društvenim mrežama. Mnoge javne ličnosti su se suočile sa sličnim problemima, što ukazuje na potrebu za rešavanjem ovog izazova kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo na internetu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boba

05.02.2024 00:57

Nepismena budala!