U PRIJEPOLJU ODZVANJAJU JECAJI UTUČENE JANJUŠEVE MAJKE: Bol za Mihailom ne jenjava, scena kida dušu u komade!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta u Prijepolju, ispred porodične kuće Janjuševića, scena koju smo zatekli razara dušu!

U PRIJEPOLJU ODZVANJAJU JECAJI UTUČENE JANJUŠEVE MAJKE: Bol za Mihailom ne jenjava, scena kida dušu u komade!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images, Instagram.com

Rijaliti takmičar ,,Elite 7" Marko Janjušević Janjuš prošle noći krenuo je za Prijepolje, kako bi obeležio 40 dana od samoubistva rođenog brata Mihaila Janjuševića. Portal Republika nalazi se na licu mesta ispred porodične kuće Janjuševića, kako bismo proverili kakva je situacija. 

Ono što smo mogli da zateknemo jeste tugu i tišinu ispred porodične kuće Janjuševića. Kako saznajemo, za par sati porodica će se uputiti na groblje, gde će obeležiti četrdesetodnevni pomen Mihailu. 

Janjuševa majka se ne miri sa istinom da danas mora otići sinu na grob, pa se u nekoliko navrata iz porodične kuće čuo jecaj za Mihailom. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Večna kuća Mihaila Janjuševića

- Već je došao na red da se održi pomen mom bratu. Ne znam šta da mislim, samo znam da mi je knedla u grlu jer razmišljam o svemu tome. Nije lako. Opet mi se sve vraća, nervozan sam i sad mi je jasno koliko mi je ovo sve sveže.Bol za bratom nikad neće da prođe, to je istina. Mogu da zamislim i kako će mojima da bude na pomenu. Majci pogotovo - rekao je Janjuš, a Mića je pokušao da ga smiri:

- Janjuše, tragedija koja se tebi desila je nezamisliva. Ne možemo mi ovde ništa da kažemo da bismo ti olakšali stvari, ali možemo da pružimo reči utehe. Treba da znaš da je mnogo ljudi uz tebe. Ne mislim sad na rijaliti. Ti najbolje znaš ko je sve napolju tu. Ti brata nosiš u srcu i to niko ne može da ti oduzme.

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Mihailo Janjušević pomen

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading