ALEKSANDRA ZADALA CARU FINALNI UDARAC: Posle ovoga će zažaliti što je raskinuo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je odlučila da pokaže Filipu Caru šta je izgubio.

ALEKSANDRA ZADALA CARU FINALNI UDARAC: Posle ovoga će zažaliti što je raskinuo! (FOTO)

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić, pobednica Zadruge 6, i bivši rijaliti učesnik Filip Car, čekaju svoje prvo dete, devojčicu. Iako više nisu zajedno, Aleksandra je odlučila da pokaže svoj trudnički stomak pozirajući u pidžami u 7. mesecu trudnoće. Ova aktivna tviterašica je uz fotografiju trudničkog stomaka postavila stihove pesme Marije Šerifović "Dolazi ljubav", što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Fotografija Aleksandre u pidžami izazvala je brojne komentare oduševljenja, gde su je mnogi pohvalili kao prelepu trudnicu koja blista. Komentatori su primetili da se u trudnoći nije puno ugojila, što je za mnoge bilo iznenađenje i predmet divljenja.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Iako Filip Car trenutno boravi u Crikvenici, Aleksandra je aktivna u pripremanju stvari za svoju ćerku u svom domu u Beogradu. Ova informacija otkriva da je i pored raskida, njihova pažnja i briga usmerena ka dolasku bebe, a to je detalj koji je mnoge dirnuo.

Posebno interesovanje izazvala je Filipova izjava da bi voleo da njihova ćerka nosi ime po Aleksandrinoj majci, Spomenka. Ova gesta izazvala je različite reakcije među pratiocima, ali je definitivno dodatno začinila priču o iščekivanju bebe.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

 

Aleksandra Nikolić i Filip Car i dalje intrigiraju javnost svojim postupcima i objavama na društvenim mrežama, a očekivanje njihove ćerke dodatno je učinilo da su u centru pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana

27.01.2024 18:18

Lepa je. Srecno!