HOĆE PRVO MESTO PREKO POKOJNOG BRATA! Ni 40 dana nije prošlo od SMRTI Mihaila, a Janjuš BLUDNIČI sa Aneli! Društvene mreže GORE!

Autor:

Zadruga

22.01.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš izazvao gnev kod fanova nakon intimnog odonsa sa Aneli!

HOĆE PRVO MESTO PREKO POKOJNOG BRATA! Ni 40 dana nije prošlo od SMRTI Mihaila, a Janjuš BLUDNIČI sa Aneli! Društvene mreže GORE!

Foto: E-stock, ATAImages, Instagram

Marko Janjušević Janjuš zgrozio čitavu naciju kad je pred svima imao odnose sa Aneli Ahmić, a ni 40 dana nije prošlo od sahrane Mihaila Janjuševića, njegovog rođenog brata. Dok mu žena i ćerka sede kući u bolu zbog porodične tragedije, on bludniči sa ljubavnicom.

Republika

Foto: Pink

Janjuš i Aneli svojim postupcima zgrozili javnost

Naime, nakon razgovora, njih dvoje su legli jedno pored drugog i tom prilikom su se grlili, pa su zaplakali i jedno drugom priznali da se vole,a onda su se poljubili i zaplakali, a nakon što su završili zajedno u krevetu, njih dvoje su vodili ljubav. Budući da se Mihailo ubio, a da tome nema ni 40 dana Janjuša su razapeli na društvenim mrežama, kako mu ništa nije sveto.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli bili intimni pred svima u Beloj kući

- "Jao, vidite li vi ovog foliranta, jel se ovako pati za bratom", "Toliko pati za bratom da je za noć imao tri puta seks sa Aneli", "Jadnik je prodao porodičnu tragediju da bi pobedio u rijalitiju", "Kom normalnom čoveku bi palo na pamet da posle takve tragedije završi u rijalitiju sa ljubavnicom, umesto kući da sedi sa ženom i ćerkom", ""Pusrtite čoveka vidite da je zaljubljen do ušiji", "Ovo je dno dna", "Lepše mu sa ljubavnicom nego sa ženom i ćerkom u ovakvom bolu" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Marko Janjušević Janjuš izašao je iz rijalitija ,,Elita 7" zbog samoubistva rođenog brata Mihaila Janjuševića, a kako mediji prenose, u stanu na Dorćolu, gde je izvršio suicid, bivši košarkaš je našao oproštajno pismo. Pismo se našlo u Mihailovom telefonu, a po njegovim rečima, kada je došao u posed bratovog telefona, jedini je uspeo da ga otključa. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com, Republika

Janjuš i pokojni brat Mihailo Janjušević

Poslao je majci tri srca, poslednje što je poslao je bilo to, postavio je majku na pozadinu i stavio je majkin rođendan kao šifru na telefonu. Pogodio sam šigru iz prve odmah - rekao je Janjuš nedavno u emisiji ,, Amidži šou". 

On nije hteo da otkriva da je baš u telefonu pornašao i psolednje reči svog brata, zbog toga što nije želeo da sekira svoju majku. kasnije je Janjuš upak priznao da je shvatio šta je razlog što se njegov brat ubio. On je otkrio da je ipak znao o čemu se radi o tome je javno i progovorio:

Republika

Foto: Amig show

Marko Janjušević Janjuš se u emisiji rasplakao zbog Mihaila

Jao, šta nas snađe brate moj, je l' ja moram da pričam o ovim stvarima ovde, kakva muka brate i ne mogu, moram da sam normalan, razumeš, da mi se majka ne sekira na sve muke kakve ima. Šta nas snađe moj brate, ne možeš da zamisliš, mnogo je to teško sve. Da se to desilo ne mogu da verujem, noćima nisam spavao i ne možeš da zamisliš da se to desilo. da se nagrdimo tako, za ceo život, muka. Neću ni da pričam šta je uzrok, jer ga ne zna niko ovde, samo znam kolika je to muka. i na kraju moraš da nastaviš da živiš i da zarađuješ za svoje, zato moram da budem tu, a glava mi je na trista strana. ne možeš da zamisliš kakav je ovo pakao u glavi, 27. godina da neko ima i da se to desi - pričao je Janjuš. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

22.01.2024 17:55

Odvratan je i jadan