ZVEZDAN POKRENUO TUŽBU PROTIV ANE ĆURČIĆ: Prozvao je lažnom žrtvom nasilja, pa dostavio ADVOKATIMA sve dokaze!

Autor:

Zadruga

22.01.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić se oglasio, pa otkrio da je tužio Anu Ćurčić.

ZVEZDAN POKRENUO TUŽBU PROTIV ANE ĆURČIĆ: Prozvao je lažnom žrtvom nasilja, pa dostavio ADVOKATIMA sve dokaze!

Foto: ATAImages

Bivša učesnica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" i odnedavno voditeljka, Ana Ćurčić, otvoreno je progovorila o svom životu, uključujući i teške trenutke koje je prošla sa bivšim partnerom i robijašem Zvezdanom Slavnićem.

Kako je Ana istakla, odlučila je da progovori o svojim iskustvima, iako je dugo vremena krila mnoge detalje od svoje porodice.

- Nisam sve govorila mami i sestri, krila sam skoro sve. Plašila sam se da joj kažem da ne dođe i kaže nešto njemu. Mama je znala neke stvari, ali sam dosta prećutkivala jer sam se plašila. On je prema mojoj deci i svima u mom životu bio izuzetno kulturan - objasnila je Ana u jednoj emisiji, pa nastavila:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, e-stock/ Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

 

- Sama sebi sam brisala suze u tim prilikama. U početku je i on meni brisao suze, pa se izvinjavao, ali to je početak. Kada ti o tome pričam kao da ne pričam o sebi. Ne mrzim ja njega, da ga mrzim opet je to neka emocija. Kada sam dobijala batine pitala sam ga: "Zašto?" On kaže: "Ti me iznerviraš, ti to meni uradiš"...

Odmah nakon što je ovo iznela u javnost, oglasio se Zvezdan Slavnić i odlučio da angažuje svoje advokate:

- Nakon izlaska iz rijaliti programa, posvetio sam se isključivo svom životu. Nisam se oglašavao do danas, ali je došlo vreme da i ja progovorim. Dakle, sve priče i insinuacije dotične gospođe, a tiču se teme nasilja i još mnogo toga, koje je iznosila od 27.01.2023, pa sve do danas su jedna velika i notorna laž. Iskreno sam se nadao da će se i ona usmeriti ka sebi i svom životu, ali izgleda da ipak ne može bez mene. Ovim putem želim da kažem jasno i glasno DOSTA JE BILO. Moji advokati će se pozabaviti time. Stop lažnim žrtvama nasilja - napisao je Zvezdan putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Zvezdan Slavnić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
sasa

22.01.2024 13:22

bravo Zvezdane...i Slavica da je tuzi i Moka za blacenje prezimena Slavniv