ANA ĆURČIĆ GRCALA U SUZAMA, PA PROGOVORILA O OČEVOJ AFERI: Bio je sa ćerkom njene koleginice, ove scene ne može da IZBRIŠE iz sećanja!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je ogolila dušu, pa otkrila do sada nepoznate detalje o porodici i odrastanju.

ANA ĆURČIĆ GRCALA U SUZAMA, PA PROGOVORILA O OČEVOJ AFERI: Bio je sa ćerkom njene koleginice, ove scene ne može da IZBRIŠE iz sećanja!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Bivša učesnica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" i odnedavno voditeljka, Ana Ćurčić, otvoreno je progovorila o svom životu, uključujući i teške trenutke koje je prošla sa bivšim partnerom i robijašem Zvezdanom Slavnićem.

Kako je Ana istakla, odlučila je da progovori o svojim iskustvima, iako je dugo vremena krila mnoge detalje od svoje porodice.

- Nisam sve govorila mami i sestri, krila sam skoro sve. Plašila sam se da joj kažem da ne dođe i kaže nešto njemu. Mama je znala neke stvari, ali sam dosta prećutkivala jer sam se plašila. On je prema mojoj deci i svima u mom životu bio izuzetno kulturan - objasnila je Ana.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić

 

Međutim, tom prilikom je, prvi put, progovorila o detinjstvu, razvodu svojih roditelja i upoznavanju sa ocem, koji joj je bio totalni stranac:

- Tata je došao, mama mu je sve oprostila. Moj otac je u Libiju otišao, mama je imala jako dobar posao, mi smo ostale sa mamom, čekale tatu. Tata je sve vreme pričao da dolazi, bio je sa drugom ženom, sa ćerkom njene koleginice, igrom slučaja. Moj tata dolazi sa mojih 18 godina, zvonio je na vrata, ušao i poljubio mamu. Posle smo seli i mama je odlučila da mu sve oprosti... Posle se pitajte na koga sam - nasmejala se Ana, pa nastavila:

- Sećam se tada, otac mi je bio totalni stranac, nije mi bilo ugodno da sednem kod njega, da me zagrli. Kasnije su se razveli, ja sam ocu sada sve oprostila, da nije sestre i mene, on ne bi imao od čega da živi - priznala je Ćurčićeva u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading