DAJE KRUNI POLA HONORARA: Isplivali detalji TAJNOG DOGOVORA Ene i Janjuša - bivša tražila od njega da RASKINE sa Aneli!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta su se Ena i Janjuš dogovorili pre njegovog povratka u "Elitu"!

DAJE KRUNI POLA HONORARA: Isplivali detalji TAJNOG DOGOVORA Ene i Janjuša - bivša tražila od njega da RASKINE sa Aneli!

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Marko Janjušević Janjuš se prošlog petka vratio u "Elitu", koju je napustio nakon samoubistva najmlađeg brata Mihaila. Kada se vratio u "Elitu", prekinuo je odnos sa Aneli Ahmić, u koju se razočarao jer se za Novu godinu kod majke raspitivala za izvesnog Alena, koji je oženjen.

Sada su se pojavile informacije da je Janjuša posavetovala bivša supruga Ena da ostavi Aneli čim kroči u "Elitu".

Republika

Foto: ST/P.Divac, E-stock/ Časlav Vukojičić, Instagram.com

Ena, Janjuš i Aneli

- Dugo je razmišljao da li da se vraća u rijaliti. Produkcija ga nije pritiskala i Janjuš je imao pravo da se vrati u “Elitu 7” kad god je hteo. Shvatio je da je za njega najbolja opcija da se vrati unutra, jer će tako skrenuti misli, biće mu drugačije. U porodičnoj kući ga sve podseća na pokojnog brata Mihaila i užasno mu je bilo teško da prebrodi tragediju koju je doživeo - priča za "Blic" prijatelj blizak Janjušu, koji je želeo da ostane anoniman, pa dodaje:

- Kada se posavetovao sa porodicom i prijateljima, shvatio je da će se ipak vratiti u rijaliti. Pre nego što je ušao u rijaliti popričao je sa bivšom suprugom Enom. Shvatio je gde je pogrešio i ona mu je dodatno stavila do znanja da mu odnos sa Aneli Ahmić u rijalitiju ne treba nikako. Posavetovala ga je da ostavi Aneli čim kroči u “Elitu“, jer ga niko do njegovih fanova i publike ne podržava u tom odnosu. Janjuš je shvatio kakvu je grešku napravio. Iako se u rijalitiju spekulisalo da se Marko pomirio sa Enom, to nije istina. Njih dvoje su ostali u prijatelji samo - dodaje on za gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Fico

19.01.2024 15:17

Aneli kada izadjes vani samo plivaj sto vise,idi na Mljet uzivaj u otoku,vozi biciklo otokom ,vozi kajak po jezerima ,idi na Korculu setaj imas toliko najljepsih stvari na svijetu tamo .Pusti kontinentalce neka se guse u intrigama i laznoj tv popularnosti ,zivi realan zivot i uzivaj ,zdravlje je najvaznije