ACA BULIĆ PODELIO SREĆNE VESTI: Veliko slavlje u domu bivšeg dečka Ane Ćurčić, odmah se pohavlio (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je veliki razlog za slavlje!

ACA BULIĆ PODELIO SREĆNE VESTI: Veliko slavlje u domu bivšeg dečka Ane Ćurčić, odmah se pohavlio (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Poznati biznismen Aca Bulić ima veliki razlog za slavlje, jer danas njegovo unuče slavi prvi rođendan. Iako je javnosti poznat po svojoj bogatoj karijeri, poslednjih meseci pažnju medija privlači njegova ljubavna priča iz mladosti sa Anom Ćurčić. Ona je bila učesnica rijalitija "Zadruga", a Aca je javno pružao podršku svojoj nekadašnjoj ljubavi.

Iako su mediji spekulisali o njihovom pomirenju, Ana je potvrdila da su odlučili da ostanu prijatelji. Ona je istakla da su u korektnim odnosima i da se redovno čuju, zahvalivši mu se za sve što je učinio za nju. Ova neobična ljubavna priča izazvala je veliku pažnju javnosti, ali Aca sada ima razlog za slavlje koji je izvan sveta šou-biza.

Naime, Bulić, koji iz prvog braka ima dvoje dece, već uživa u ulozi dede, a sada slavi prvi rođendan svog unučeta. Na društvenim mrežama je podelio ovu srećnu vest sa svojim pratiocima, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Republika

Foto: printscreen

Aca Bulić instagram

Podsećanja radu, Anu Ćurčić smo nedavno pitali da li će kojim slučajem za Novu godinu bivšem partneru Aci Buliću pokloniti famozni sat poznatog brenda "Roleks", s obzirom na to da ga je ona dobila od njega na kraju šeste sezone "Zadruge".

Jao, taj čuveni "Roleks"... Ne, neću mu pokloniti "Roleksa", ja njemu poklanjam svaki dan tako što sam tu i što sam mu prijatelj, a da li ću mu kupiti nešto za Novu godinu, da, naravno da hoću. Ali za "Roleks" zaista nisam u situaciji, a i ne ide da baš žena, drugarica, prijatelj, šta god, kupuje "Roleks". Ma, ide, naravno, nego ti kažem, pusti "Roleks", to je najmanji problem! (smeh) Znaš šta, mnoge ljude boli taj čuveni "Roleks". Ja više ne znam šta se dešava s tim... Evo, ja ga u poslednje vreme i ne nosim uopšte. Stoji u fioci u svojoj kutiji. Treniram, skini, stavi, odviknem se, pa ga onda nosim... Evo, ti si mene sad podsetio na njega - priznala je Ćurčićeva za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading