JANJUŠ GRCA U SUZAMA UŽIVO U EMISIJI: Ugledao Mihailove slike, pa se SLOMIO, progovorio o POSLEDNJOJ PORUCI!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš doživeo emotivni krah!

JANJUŠ GRCA U SUZAMA UŽIVO U EMISIJI: Ugledao Mihailove slike, pa se SLOMIO, progovorio o POSLEDNJOJ PORUCI!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Takmičar ,,EliteMarko Janjušević Janjuš bio je specijalni gost kod voditelja Ognjena Amidžića u emisiji ,,Amidži šou", nakon velike porodične tragedije. Janjuš se prošlog petka vratio u ,,Elitu", a večeras prvi put nasamo priča o pokojnom bratu Mihailu Janjuševiću

 

Voditelj Ognjen je pustio Janjušu nekoliko fotografija pokojnog brata Mihaila Janjuševića, a on nije mogao da zadrži suze, već je počeo naglas da plače, grcajući u gorkim suzama. 

U jednom trenutku ugledao je zajedničku fotografiju majke i Mihaila, te ga je ta fotka podsetila na poslednju poruku koju je pokojni brat uputio njoj. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Janjuš gleda Mihailove slike

 

- Ovo sam postavio baš sad kada sam bio kod kuće. Ovo su mi majka i brat, ova srca me podsetiše, poslao je majci tri srca, poslednja poruka, i onda je nju postavio na telefon, kada sam video majku... Na telefonu, pogodio sam iz prve šifru... Odmah sam pogodio, odmah sam znao da je postavio od majke datum rođenja - ispričao je Janjušević u emisiji. 

- Njihove teorije da sam ja bio u svađi, da sam ga se odrekao, nikada u svađi nisam bio sa njim, nismo se posvađali nikada, niste uputili jednu ružnu reč. Jeste da sam bio odvojen, ali sam i od ćerke odvojen zbog rijaltija, videli smo se poslednji put kod sestre kada je došla iz Kanade. Ja sam posle otišao u Crnu Goru, malo na more, otišao za Nemačku, pa direktno ovde, putevi su nam se razišli, ali sve mi se onako vratilo od prvog dana - tvrdi Janjušević. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading