JEZIVA ISTINA O BOJANI PAVLOVIĆ OBELODANJENA: Anđelu čeka STRAŠNA SUDBINA, njena majka očajna nakon SAZNANJA šta je radila BIVŠIM DEVOJKAMA!

Autor:

Zadruga

14.01.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Pavlović raskrinkana!

JEZIVA ISTINA O BOJANI PAVLOVIĆ OBELODANJENA: Anđelu čeka STRAŠNA SUDBINA, njena majka očajna nakon SAZNANJA šta je radila BIVŠIM DEVOJKAMA!

Foto: E Stock

Aleksandra Šparavalo, majka učesnice rijaliti šou-programa "Zadruga 7 Elita", Anđele Šparavalo, izrazila je duboku zabrinutost zbog dešavanja na imanju u Šimanovcima. Naročito je istakla svoju brigu u vezi sa ćerkinom vezom sa starletom Bojanom Pavlović.

- Gledali smo noćas sve, ali njoj ništa ne dolazi u glavu. Ne vredi, pala je u Bojanine kandže, Bojana je iskrena, sve i sami vidite. Bojana je manipulatorka koja ju je uzela pod svoje, moja ćerka je neiskusna, nije videla dalje od Aranđelovca... Ja je ne prepoznajem - izjavila je Aleksandra za Pink.rs.

Foto: printscreen/RTVPink

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 


Jedna od glavnih tačaka Aleksandrinih reči bila je i odlučan stav protiv istopolnih veza.

- Mene najviše boli što je Anđela sa ženskom osobom, ona to ne može da shvati. Ona kaže da će nam objasniti da Bojana nije nasilnica, a poenta je da ne podržavamo istopolne veze, ma kakvi! Bolestan čovek to može da podrži, neko može, mi ne možemo, niti ćemo ikada u životu! - dodala je gospođa Šparavalo. Osim toga, Aleksandra je istakla da je Anđela iznela laži o njihovoj porodici, navodeći da nikada nisu podržavali istopolne veze ili slične teme.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 


Uz to, Aleksandra je istakla važnost porodičnog porekla i emotivni teret koji nosi.

- Užas šta priča i šta laže! Moj muž se borio za njih, izbegli smo sa Kosova... Ona ne zna ni odakle je, lupa, priča da smo iz Prištine, a muž mi iz Uroševca! Priča Sarajevo, a svekar mi je iz Hercegovine, iz mesta Ljubinja! Ne mogu da verujem šta ona priča, ne znam šta se sa njom desilo, kao da je hipnotisana! - zaključila je majka Anđele Šparavalo.

Kroz ove izjave, Aleksandra Šparavalo je jasno iznela svoj emotivni teret i stavove o ćerkinoj vezi, istovremeno ističući važnost porodičnog porekla i svoje porodične istorije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verona

14.01.2024 19:45

XXI vek, "nije videla dalje od Aranđelovca". . .🙂😪