SKANDALOZNA PROŠLOST TAKMIČARKE ELITE: Procurile fotografije koje su ŠOKIRALE javnost, šta se ovde desilo?

Autor:

Zadruga

12.01.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale skandalozne fotografije iz prošlosti učesnice rijalitija ,,Elita 7".

SKANDALOZNA PROŠLOST TAKMIČARKE ELITE: Procurile fotografije koje su ŠOKIRALE javnost, šta se ovde desilo?

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Teodora Delić, aktuelna učesnica rijalitija "Elite 7", privukla je pažnju javnosti ne samo svojim učešćem u rijalitiju, već i ljubavnim zavrzlamama koje su je pratile. Mnogi su primetili promene njenog izgleda i spekulisali da je posetila plastičnog hirurga. Na jednom profilu društvene mreže Iks, može se pronaći slika koja prikazuje kako je Teodora izgledala pre transformacija koje je prošla.

 

 


Fotografija iz prošlosti Teodore Delić izazvala je brojne komentare ispod objave. Komentari poput "Au, Teodora pre svih operacija" i "Da li bi je majka prepoznala" samo su neki od izraza iznenađenja i interesovanja javnosti za njenu transformaciju.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Teodora Delić pre operacija

 


Teodora Delić je, između ostalog, bila u emotivnom odnosu sa bivšim momkom Miljane Kulić, Nenadom Macanovićem Bebicom. Njihov odnos bio je praćen ljubomornim ispadima Bebice, što je na kraju rezultiralo odlukom Teodore da okonča tu vezu.

 

 

Foto: printscreen/RTVPink

Teodora Delić Elita 7

 


Teodora Delić je javna ličnost čija transformacija i ljubavni život izazivaju interesovanje javnosti. Njen put od učešća u rijalitiju "Parovi" do aktuelnog angažmana u "Elite" predstavlja temu o kojoj se i dalje raspravlja, a njena pojava i transformacija ostaju predmet pažnje mnogih.

Tokom žurke povodom reprize Nove godine došlo do žestoke svađe između Nenada Macanovića Bebice i Teodore Delić, jer on nije želeo da prekine kontakt sa Milenom Kačavendom, što je njoj jako smetalo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading