OTKRIVENA NAJVEĆA LAŽ LEPOG MIĆE: Zbog produkcije morao sve da prizna!

Autor: P. R.

Zadruga

10.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće?

OTKRIVENA NAJVEĆA LAŽ LEPOG MIĆE: Zbog produkcije morao sve da prizna!

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića

Lepi Mića je ime koje je postalo sinonim za rijaliti šou programe, a malo ko zna da je pre toga imao uspešnu pevačku karijeru. Sa svojim neobičnim šarmom i specifičnim humorom, Mića je osvojio srca publike širom regiona koja već godinama unazad prati "Farmu", "Zadrugu", a sada i "Elitu".

Međutim, dok je živeo u Sarajevu, Miroslav Pržulj, kako je nače Mičino pravo ime, radio je kao konobar i često se šalio na račun svoje prošlosti. On se sada tokom porodičnog sastanka na imanju u Šimanovcima prisetio kako je u tom periodu lagao ljude da je fudbaler, a ta anegdota izazvala je smeh kako svih učesnika za crnim stolom.

- Kad sam radio u Sarajevu kao konobar družio sam se sa fudbalerima i ja lagao uvek da sam fudbaler. Kad sam se viđao sa devojkama uvek govorim da sam u karantinu kad mi se ne viđa i sad dolazim u kafić da radim jedna devojka sa drugim frajerom i ona meni kao šta ti nisi u karantinu. Blam života - prisetio se Lepi Mića pred kamerama rijaliti šou-programa "Elita" i tako nasmejao kako takmičare, tako i gledaoce kraj malih ekrana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi MIća Elita

Podsećanja radi, iako je javnosti poznato da Lepi Mića ima ćerku Saru, malo se zna o njoj zbog njenog izbora da se ne eksponira u javnosti. Sara je inače uspešna i obrazovana žena, završila je Elektrotehnički fakultet u Beogradu, doktorske studije u Holandiji i sada radi u kompaniji Gugl. Mića je jednom prilikom otkrio da su teško živeli dok je Sara bila mala, ali su se trudili da ona to ne primeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

11.01.2024 05:12

UŽAS ZA LEPOG I MUTAVOG MIĆU...POČINJEM DA VERUJEM DA UZIMA PROCENAT OD SVOJIH FAVORITA I POBEDNIKA...NIJE NORMALNO DA ČOVEK NJEGOVI GODINA I NJEGOVOG ISKUSTVA PODRŽAVA DEVOJKE LAKOG MORALA...POSRNULE U SVAKOM POGLEDU...I DA OD NJIH PRAVI FAVORITE I POBEDNICE...UŽAS...A NJEGOVO JEDINO ŽENSKO DETE NIJE ON VASPITAO, SEM MATERIJALNO...TREBA GA ELIMINISATI IZ SVEGA...LIČNI INTERES I LIČNA KORIST, MATERIJALNA, ČINE ČUDA...SVI ŽALE NJEGOVU ŽENU, MOJE MIŠLJENJE JE DA JE ŽENA PRESREĆNA KAD GA NEMA KOD KUĆE...A DONESE LOVU...