ZOLIN PRVI SNIMAK NAKON DISKVALIFIKACIJE: Kulićima poslao JASNU PORUKU u jeku Miljanine TRUDNOĆE, ovo će je UNIŠTITI!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola ponovo hara društvenim mrežama.

ZOLIN PRVI SNIMAK NAKON DISKVALIFIKACIJE: Kulićima poslao JASNU PORUKU u jeku Miljanine TRUDNOĆE, ovo će je UNIŠTITI!

Foto: Pink

Nakon nedavne diskvalifikacije iz rijalitija "Elita", Lazar Čolić Zola se našao u centru pažnje javnosti zbog prvog snimka koji je procurio iz Austrije. Na snimku se vidi Zola dok šeta luksuznim hotelom, dok je sve vreme pokazivao svoje mišiće, čime je jasno poslao poruku da je jači nego ikad.

 


U snimku koji je izazvao veliku pažnju javnosti, Zola je prikazan kako šeta kroz luksuzni hotel, čime je otkriveno da se trenutno nalazi u Austriji. Pozadina snimka odiše luksuzom, a sam hotel u kome se nalazi deluje izuzetno skupo, što je izazvalo talas komentara na društvenim mrežama.

Njegovo pokazivanje mišića tokom šetnje kroz hotel jasno je poslalo poruku da Zola nije obeshrabren nakon nedavne diskvalifikacije, već je rešen da pokaže svoju snagu i odlučnost. Ova gesta nije prošla neprimećeno, te su fanovi i javnost brzo reagovali na društvenim mrežama, komentarišući Zolinu odlučnost i samouverenost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Nakon što se snimak proširio društvenim mrežama, javnost je burno reagovala, izražavajući svoje mišljenje o Zolinom potezu. Dok su neki podržali njegovu odlučnost i snagu koju je pokazao, drugi su izrazili sumnje u njegove motive za takvo ponašanje. Ipak, jedno je sigurno - Zola je ponovo uspeo da privuče pažnju javnosti i da se nađe u centru interesovanja.

Nakon što je otkriven prvi snimak iz Austrije, mnogi se pitaju šta je sledeće za Lazara Čolića Zolu. Da li će ostati u Austriji ili planira povratak u Srbiju, ostaje da se vidi. Ono što je sigurno jeste da je Zola još jednom uspeo da izazove veliku pažnju javnosti, ostavljajući sve u neizvesnosti u vezi sa svojim budućim koracima.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

10.01.2024 08:35

Sta vam je, ova budala napravila glupost, pa pobegla, a sada se folira i slika u skupom hotelu, tobože baš ga briga!!! Kreten!