PRVO OBRAĆANJE PORODICE UROŠA STANIĆA: Mislio je da su ga se svi ODREKLI, a onda ga je sačekalo IZNENAĐENJE - odmah briznuo u PLAČ!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urošu Staniću se porodica obratila prvi put od njegovog ulaska u "Elitu"!

PRVO OBRAĆANJE PORODICE UROŠA STANIĆA: Mislio je da su ga se svi ODREKLI, a onda ga je sačekalo IZNENAĐENJE - odmah briznuo u PLAČ!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Stanić

Takmičari "Elite" slave Božić u Beloj kući. Učesnici popularnog rijalitija dobili su pregršt poklona, torti i đakonija od porodice i prijatelja, a posebno emotivan trenutak imao je takmičar Uroš Stanić.

Mladi Uroš je prvi put dobio čestitku od svoje porodice. On je bio jedan od retkih takmičara kome se porodica nije obratila putem novogodišnjih čestitki, pa je odmah završio u suzama kad je video poklon i poruku od svoje majke.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Stanić dobio čestitku od majke

Odmah je otišao da podeli radost sa svojim cimerima i sve vreme je plakao od sreće.

- Slađo, vidi, molim te - rekao je Uroš.

- Baš lepo - kazala je Slađa Lazić.

- Mama, volim te puno. Slušaj šta mi je napisala - dodao je Stanić, pa krenuo da čita čestitku koju mu je poslala majka:

- Sine moj, srećna ti Nova godina i Božić! Mama te mnogo voli i misli na tebe! - glasila je čestitka Uroševe majke.

- Kao da sanjam - priznao je on kroz suze.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš čita cimerima čestitku koju je dobio od majke

Večeras će se, posle nekoliko nedelja, odigrati emisija "Izbacivanje" u "Eliti". Verni gledaoci rijalitija "Elita" nedeljama nestrpljivo očekuju da daju svoj sud. Nakon održanih nominacija, za opstanak će se boriti Anita Stanojlović, koju su nominovali takmičari "Elite", Nikola Lakić, kog su nominovali Odabrani, kao i Marija Špirić, koja je dobila najmanje glasova publike ove nedelje.

Nakon ovog izbacivanja, očekuje nas novi talas dešavanja i sukoba među preostalim učesnicima popularnog rijalitija "Elita". Pitanje je kako će se ova situacija odraziti na dalji tok događaja u Beloj kući i kakve će posledice imati na raspoloženje ostalih takmičara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading