ŠOK ZA UČESNIKE ELITE: Stigle poruke iz spoljnog sveta - OVOME se nisu nadali!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Elite" dobili su poklone sa posvetama od članova porodice!

ŠOK ZA UČESNIKE ELITE: Stigle poruke iz spoljnog sveta - OVOME se nisu nadali!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pravoslavni vernici koji poštuju julijanski kalendar danas slave Božić, a Veliki šef je takmičarima "Elite" priredio gala ručak u Beloj kući. Učesnici su se odmah okupili oko bogte praznične trpeze, a onda su ugledali kese sa poklonima, koje su im poslali najmiliji.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnici "Elite" dobili poklone

Takmičari su pohrlili ka kesama, kako bi našlče one sa svojim imenima, kako bi videli šta su dobili od najbližih.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Torte stigle za takmičare "Elite"

Pored poklona, takmičari su dobili i torte, ali i poruke od svojih porodica i prijatelja. Stiglo je i pregršt hrane i pića.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Praznične đakonije za takmičare "Elite"

Večeras će se, posle nekoliko nedelja, odigrati emisija "Izbacivanje" u "Eliti". Verni gledaoci rijalitija "Elita" nedeljama nestrpljivo očekuju da daju svoj sud. Nakon održanih nominacija, za opstanak će se boriti Anita Stanojlović, koju su nominovali takmičari "Elite", Nikola Lakić, kog su nominovali Odabrani, kao i Marija Špirić, koja je dobila najmanje glasova publike ove nedelje.

Nakon ovog izbacivanja, očekuje nas novi talas dešavanja i sukoba među preostalim učesnicima popularnog rijalitija "Elita". Pitanje je kako će se ova situacija odraziti na dalji tok događaja u Beloj kući i kakve će posledice imati na raspoloženje ostalih takmičara.

Verni pratioci popularnog rijalitija "Elita" sigurno neće propustiti večerašnje izbacivanje, spremni da saznaju koji učesnik večeras napušta Belu kuću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading