PRODUKCIJA VEČERAS MENJA TOK RIJALITIJA: Takmičari ni ne slute šta se večeras dešava!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produckija donela ozbiljnu odluku!

PRODUKCIJA VEČERAS MENJA TOK RIJALITIJA: Takmičari ni ne slute šta se večeras dešava!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Verni gledaoci rijalitija "Elita 7" već nedeljama nestrpljivo očekuju veče izbacivanja, a produkcija je odlučila da upravo na pravoslavni Božić obraduje publiku povratkom ove uzbudljive epizode. Nakon održanih nominacija, Anita Stanojlović se našla na udaru većine ukućana, dok je Marijana Špirić bila nominovana zbog najmanjeg broja glasova publike. Ove noći, njih dve su se preselile u izolaciju, a samo jedna će napustiti Belu kuću zauvek.

Šta je to što je dovelo do ove dramatične situacije?

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđelo Ranković, Matora, Anita Stanojlović

 


Anita Stanojlović je očigledno izazvala negativne emocije kod većine ukućana, dok je Marijana Špirić uspela da se zaštiti od izbacivanja zahvaljujući podršci publike. Ova neizvesnost dodatno je uzburkala već napetu atmosferu u Beloj kući, ostavljajući gledaoce u iščekivanju ishoda večerašnjeg izbacivanja.

Reakcije javnosti na najnovija dešavanja

Najnovija dešavanja u rijalitiju "Elita" izazvala su žestoke reakcije među vernim gledaocima, koji su preplavljeni različitim spekulacijama o tome koja učesnica će biti eliminisana. Ova napetost dodatno je pojačana činjenicom da se izbacivanje događa upravo uoči pravoslavnog Božića, čineći ovaj događaj još dramatičnijim.
Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičari Elite 7

 


Šta nam donosi budućnost u Beloj kući?

Nakon ovog izbacivanja, očekuje nas novi talas dešavanja i sukoba među preostalim učesnicima. Pitanje je kako će se ova situacija odraziti na dalji tok događaja u Beloj kući i kakve će posledice imati na raspoloženje ostalih takmičara.

Verni pratioci rijalitija "Elita" sigurno neće propustiti večerašnje izbacivanje, spremni da saznaju koja učesnica napušta Belu kuću. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading