ANĐELO ODLUČIO DA UNOVČI VEZU SA ANITOM: Izlanuo se, pa otkrio svoj plan, zanima ga samo OVO!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković je iznenada odlučio da ozvaniči vezu sa Anitom, a ovo mu je sada plan.

ANĐELO ODLUČIO DA UNOVČI VEZU SA ANITOM: Izlanuo se, pa otkrio svoj plan, zanima ga samo OVO!

Foto: youtube.com/pink.rs

Sinoć su se u Beloj kući održale još jedne nominacije, a ukućani su birali između ovonedeljnih potrčaka, Anite Stanojlović i Anđela Rankovića. Oni su redom komentarisali i glasali, a na red je došao Lepi Mića, koji od samog starta podržava njihov odnos, odnosno sada vezu.

Lepi Mića ih je prokomentarisao, pa poručio da i treba da budu u vezi, s obzirom da imaju brojne fanove, koji ih obasipaju poklonima, što je samo dodatan plus.

Međutim, sve je iznenadila reakcija Anđela Rankovića, koji se složio sa tim i potvrdio da su mu bitni pokloni, podrška i fanovi, koji ga mogu dovesti do samog finala. Dok je Mića nabrajao šta sve mogu da naruče i dobiju od fanova, Anđelo je samo potvrdno klimao glavom, pa otkrio da u "šteku" imaju sve što im je neophodno, ali da se slaže sa izlaganjem Pržulja.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Podsetimo, Anđelo je naprasno odlučio da stupi u vezu sa Anitom, kada su pobedili na Elitoviziji, te je shvatio da imaju ogromnu podršku zajedno i da ga Anita može dovesti do pobede, na čemu Ranković očigledno radi. Stanojlovićeva je, od strane ukućana, poslata u izolaciju i nedeljni "duel", gde će boriti za ostanak u rijalitiju:

- I treba da budete u vezi, treba da dobijete što više švargli, čvaraka, Zlatiboraca, čokolada... - nabrajao je  Lepi Mića.

- Tako je, ima tamo svega - potvrdio je Anđelo Ranković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading