ANĐELU ĆU DA RODIM DETE, S NJIM ĆU DA SE SKRASIM: Anita nakon BRAKA sa Matorom presekla!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne grize me savest zbog Matore jer sam umela da kažem izvini posle prevare koju sam priredila, rekla je učesnica "Elite".

ANĐELU ĆU DA RODIM DETE, S NJIM ĆU DA SE SKRASIM: Anita nakon BRAKA sa Matorom presekla!

Foto: E Stock

Učesnica "Elite" Anita Stanojlović zbližila se s Anđelom Rankovićem, kom sada planira da rodi dete! Ona kaže da je rešila da se skrasi pored njega posle ljubavnog brodoloma i skandala u koji je upala nakon što je prevarila suprugu Jovanu Tomić Matoru, te i da može da zamisli da žive zajedno odmah nakon što se rijaliti završi. Anita je pred našim objektivom Rankoviću šapnula da neće ubuduće neće da ga gubi iz vida, pa nema sumnje da će njihov odnos da uzburka nadalje rijaliti.

Foto: E stockk

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

- Super mi je s Anđelom, mogu tačno da nas zamislim u braku! Rodila bih mu dete, ne grize me savest zbog Matore jer sam umela da kažem izvini posle prevare koju sam priredila, a na njoj je sada da li će da mi oprosti. S Anđelom mogu da se skrasim, ali vreme će da pokaže da li smo stvarno jedno za drugo - rekla je Anita tiho dok je pozirala s manekenom, a on se samo smeškao, te je bilo vidno da mu je pored crnke i te kako lepo!


Maja: Poželela sam da budem manje grešna!


Maja Marinković je posle novogodišnjih želja sada otkrila da planira da se smiri posle božićnih praznika, pa će odsad manje da juri muškarce.

Foto: E Stock

Maja Marinković

 


- Nisam ista osoba kao što sam nekad bila. Ranije sam u rijalitiju samo gledala kako da pravim haos u jurila zauzete, ali sad je druga priča. Ovo što ste videli s Aneli i Janjušem, to je bila više igra. On i ja imamo prošlost i normalno je da se malo čačkamo. Što se mene tiče, nema zle krvi u ovom našem odnosu. Aneli meni nije neprijatelj jer, da jeste, prošla bi mnogo gore. Način na koji se šalim nije nikakva loša namera, samo, što se kaže, igram rijaliti - objasnila je starleta.


Aneli: Janjuš je dobar
i kao ljubavnik i kao prijatelj 


Aneli Ahmić kaže da bi volela da ostane bliska s Markom Janjuševićem Janjušem, bez obzira na to da li će posle rijalitija da bude u nekoj vrsti veze s njim ili će samo ostati prijatelji.

Foto: E Stock

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 


- Janjuš je sada u teškom periodu i naš odnos smo stavili na pauzu do daljeg. Svi znaju zbog čega je to tako, a šta god ubuduće da bude među nama biću srećna. Bila bih zadovoljna čak i da ostanemo prijatelji posle svega što smo imali. Nemam tu vrstu sujete da ne razgovaram s nekim. Bez obzira na sve, on mi je drag - rekla je Ahmićka.


Kačavenda: Podmlađuju me mlađi muškarci!


Milena Kačavenda i njen cimer Samir Ramović imaju odnos koji varira od ljubavi do mržnje, pa je za naš list otkrila da može sebe da zamisli pored mlađih muškaraca jer to dobro utiče na nju.

Foto: E stockk

Milena Kačavenda i Samir Ramović

 


- Samir i ja se drugarski šalimo, beskrajno mi je simpatičan. Mogla bih sebe da zamislim u vezi s njim, ali ja sam ozbiljna žena. Rijaliti koristim za neke druge stvari i svakako šale sa Samirom su benigne. Ne bih da me ljudi shvate pogrešno i misle da sam neka tamo žena koja juri klince. Zato ovo pričam, a i vreme je praznika, možemo i malo da se šalimo - rekla je Milena.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading