ŠA NA ŽURKI PRETIO PEVAČU: Reperova bolesna ljubomora prevazilazi sve granice, Mioni priredio PAKAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.12.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama ljubavnog para obeležila je sinoćni provod u kazinu!

ŠA NA ŽURKI PRETIO PEVAČU: Reperova bolesna ljubomora prevazilazi sve granice, Mioni priredio PAKAO! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Uprkos polemikama na društvenim mrežama, sinoć je ipak održana žurka u "Eliti", koja je postala najinteresantnija posle ponoći, kada je alkohol počeo da deluje na takmičare i atmosfera se zahuktala. Međutim, ono što je trebalo da bude veče zabave pretvorilo se u incident kada je Nenad Aleksić Ša izgubio kontrolu i pretio pevaču koji je došao po pozivu produkcije da peva na žurki.

Ša je u početku delovao raspoloženo, ali je pod uticajem alkohola napravio scenu ljubomore i pretio pevaču, optužujući ga da zavodi Mionu Jovanović, takmičarku koja je takođe prisustvovala žurki. Miona je kasnije izjavila da nije ni primetila takvo ponašanje, dok je Ša nastavio da besni i iznosi uvrede. Ova neobična situacija definitivno je ostavila trag na atmosferu žurke.

- Da li mi veruješ, ja uopšte to nisam primetila - rekla je Miona.

- Ma neću da ispadam debilčina. Pišam mu u usta smrdljiva, ćelava. Nabiću mu taj mikrofon u b*lju, ja sam taj lik - pobesneo je Ša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Incident je izazvao šok i nevericu među prisutnima, a produkcija je reagovala na ovaj nemili događaj. Ovakvi sukobi dodatno doprinose dinamici ovog rijaliti programa, te se s nestrpljenjem očekuje reakcija ostalih učesnika i dalji razvoj situacije.

Inače, Miona i Ša imaju jako turbulentan odnos koji je svakog dana ispunjen žestokim svađama, zbog čega mnogi veruju da oni neće imati svetlu budućnost i da će ljubavna priča doživeti vrlo brzo krah. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

28.12.2023 10:40

Ša je teški bolesnik! Pod hitno na lečenje. Gori je i od Miljane. Razbio Mionin sat, bacio bi i narukvicu i sve što je imala od bivšeg dečka. Glupander teški! A u emisijama glume skladnu i prelepu ljubav. Ma napolje bre sa njim. 🤮🤮🐒🐒💩💩